Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων Πολιτών: Συνάντηση με τους εργαζόμενους στην Δομή Φιλοξενίας των Προσφύγων

Αριάδνη Παπαφωτίου: “Για εμάς τίποτε δεν είναι άλυτο”

Τα προβλήματα των 40 εργαζόμενων Σερραίων στην Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων συζήτησαν με εκπροσώπους τους, η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου και κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν από τους εργαζόμενους επιτακτικά τα ζητήματα της έλλειψης χώρων στέγασης των Γραφείων τους αλλά και των ίδιων κατά τα διαλείμματα και την προσέλευση,  της απουσίας στοιχειώδους εξοπλισμού τους, καθώς και του ελλειμματικού συντονισμού των εργασιών για τις οποίες προσελήφθησαν.

 Η κ. Παπαφωτίου αφού άκουσε με προσοχή τους εργαζόμενους, δήλωσε:


---------------------------------------
«Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας αλλά και τη διάθεση σας να μας ενημερώσετε για τις ελλείψεις και τα προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο.
--Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτη την κατάσταση που μας περιγράψατε. Σαράντα άτομα δεν είναι δυνατόν να σας ζητούν να χωρέσετε σε κοντέινερ  20 τμ που μάλιστα μέρος του εξοπλισμού του, αγοράσατε μόνοι σας. Αυτό δείχνει προχειρότητα, ανευθυνότητα και αδιαφορία από την πλευρά των υπευθύνων, και σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί.
--Ο Δήμος Σερρών αρνήθηκε να σας προσλάβει όταν του δόθηκε η δυνατότητα μέσω της Προκήρυξης του Υπουργ. Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως έκαναν άλλοι Δήμοι στους οποίους λειτουργούν Δομές Προσφύγων.  Τελικά η εργασιακή σας σύμβαση έγινε με το Υπουργείο και βρήκατε εργασία. Αυτό είναι θετικό.
-- Η παρέμβασή μας προς τους αρμόδιους δρομολογήθηκε ήδη. Είμαστε στο πλευρό σας, με πράξεις
τόνισε η κ. Παπαφωτίου

---------------------------------------

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ.  Ζωή Αλιώζη, Δαμιανός Δουράκης, Κωνσταντίνα Καλένδραλη, Ηλίας Καμαργιάννης, Βάσω Μαυρίδου,  Έφη Τζούρη, Γιώργος   Τουλκερίδης και Κική Φωτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.