Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΤους εργαζόμενους στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης του «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Ο κύριος Ψωμιάδης συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους ευχαρίστησε για το έργο που επιτελούν με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία. Σε συζήτηση που είχε μαζί τους τόνισε το γεγονός πως στα χρόνια της παρουσίας του στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε μια άριστη σχέση με τους υπαλλήλους και πως κανείς ποτέ δεν έχασε τη δουλειά του.

«Όπως ξέρετε, έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη γνώση, θα είσαστε οι πολυτιμότεροι συνεργάτες μας την επόμενη ημέρα στην κοινή προσπάθεια για να βρει ο δήμος Θεσσαλονίκης τη χαμένη του αίγλη. Δεσμεύομαι ενώπιον σας, πως καμία απόφαση δεν θα λαμβάνετε ερήμην των εργαζομένων, χωρίς να προηγηθεί συζήτηση με τους Συλλόγους σας. Σεβασμός στους εργαζόμενους, αυτό είναι το μήνυμα μου» επισήμανε, ενώ από την πλευρά τους οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.