Tuesday, May 14, 2019

Δήλωση ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, υποψήφιας Δημάρχου Σερρών -Επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων

“Ως Δημοτική Κίνηση με απολύτως αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, δηλώνουμε χαμογελώντας ευγενικά πως αδυνατούμε να εκπροσωπήσουμε στις Δημοτικές εκλογές, κόμματα.

Στο ιδρυτικό μας κείμενο που είναι γνωστό σε όλους, το ξεκαθαρίσαμε εξαρχής:
Μπορούμε να το καμαρώνουμε και να το φωνάζουμε: Η ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων είναι μία ενωτική, δημοκρατική κίνηση, ΑΥΤΟΝΟΜΗ από κόμματα και κυβερνήσεις”.


Παρόλα αυτά και κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι σε προεκλογικής φύσης κινήσεις που ούτε ζητήσαμε ούτε επιδιώξαμε, προσωπικά προσεγγίζω θετικά τις στηρίξεις που εκφράστηκαν παρότι η ίδια δεν ανήκω πολιτικά στον χώρο από όπου προήλθαν.
Αξιολογούνται, στον βαθμό που αποτελούν δήλωση εκτίμησης και απόλυτης αποδοχής των Αρχών και Αξιών μας αλλά και των καινοτόμων θέσεων και προτάσεών μας για τον Δήμο Σερρών.


Καταλήγοντας, ξαναλέω: Η απραξία, η διαπλοκή με τοπικά ΜΜΕ, ο κομματισμός, ο σκόπιμος διχασμός και η αδιαφάνεια είναι οι σταθεροί εχθροί μας, μαζί με τα συσσωρευμένα από την ανεπάρκεια των κρατούντων προβλήματα της πόλης και των χωριών μας.  
Οι συνδημότες μας δεν ξεγελιούνται ούτε και φοβούνται.  
Η αλλαγή στον δήμο Σερρών, θα γίνει. Με θηλυκό τρόπο”.


ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Υποψήφια ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σερρών.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.