Thursday, May 9, 2019

Άνανδρη επίθεση από πολιτικά πάθη


Του Χρήστου Κατσαρού
Άνανδρη και αναιτιολόγητη επίθεση, με χτύπημα πισώπλατο από αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα να πληγεί στο κεφάλι, δέχτηκε σήμερα στις 17:30 το απόγευμα ο Νικόλαος Πέγκας  του Στέργιου, κτηνοτρόφος  από τα Άνω Πορόια Σερρών, αδελφός της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου του δήμου Σιντικής, κας Ευφραξίας (Φράγκας ) Πέγκα, από τον  Θεόδωρο Χηνάκη και τον γιο του Γεώργιο, κατοίκους Άνω Ποροΐων, ενώ βοσκούσε τα ζώα του, με αφορμή μία διαμάχη για ένα σκυλί που είχε προκύψει την περασμένη χρονιά. Το θύμα κατάφερε να οδηγήσει μέχρι το Αστυνομικό τμήμα  Κάτω Ποροΐων για να καταγγείλει το περιστατικό και από εκεί να πάει στο  κέντρο υγείας Ροδόπολης, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.
Κατά δήλωση της αδελφής του θύματος, οι φερόμενοι ως δράστες επέστρεψαν στο μαντρί και απείλησαν την οικογένεια του θύματος (γυναίκα και τα παιδιά του).
Η δικαιολογία που προέβαλαν οι φερόμενοι ως δράστες μοιάζει άνευ ουσίας και ενδεχομένως κρύβει άλλες αιτίες και άλλους στόχους, που ίσως έχουν να κάνουν και με την δραστηριότητα της αδελφής του θύματος στα κοινά του Δήμου Σιντικής.
Εμείς θεωρούμε απαράδεκτο μια πολιτική αναμέτρηση να δημιουργεί ένταση τέτοια που να ξεπερνά την πολιτική αντιπαράθεση και να καταλήγει σε απειλή κατά της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρεπείας.


Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.