Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

“Η απασχόληση και η ανάπτυξη, είναι Προγραμματικές μας δεσμεύσεις” Επίσκεψη «ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων» στον ΟΑΕΔ Σερρών στον Λευκώνα


Τα γραφεία του ΟΑΕΔ Σερρών στον Λευκώνα, επισκέφτηκε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.


Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Προϊσταμένη του ΟΑΕΔ, κ. Μαρία Κέππα, ενημέρωσε λεπτομερώς για τις δραστηριότητες και τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού καθώς και τα Προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης.

Η κ. Παπαφωτίου αφού ευχαρίστησε την κ. Κέππα για την θερμή υποδοχή, για τις χρήσιμες πληροφορίες και την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, εξήρε το πολύτιμο έργο της Υπηρεσίας και τόνισε:


---------------------------------------
«Ευχαριστούμε για την εποικοδομητική και χρήσιμη συνάντηση και σας συγχαίρουμε για το πολύτιμο έργο σας. Το πρόγραμμα της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων είναι προσανατολισμένο στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.
Ως εκπρόσωποι της νέας Δημοτικής περιόδου, δεσμευόμαστε για:

- Τη δημιουργία Θεσμών εξωστρέφειας, για την αύξηση της οικονομικής κίνησης.
- Την αξιοποίηση και της παραμικρής ευκαιρίας από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα.


Για εμάς είναι θεμελιακή η συνεργασία με φορείς όπως ο ΟΑΕΔ.  
Πιστεύουμε ότι με συντονισμό ενεργειών, γνώση και όρεξη, θα πετύχουμε την ενίσχυση της απασχόλησης και την ανάπτυξη στον Δήμο μας, που αποτελούν απόλυτη Προγραμματική μας προτεραιότητα» κατέληξε η κ. Παπαφωτίου. 


---------------------------------------


Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Ζωή Αλιώζη, Δαμιανός Δουράκης, Κωνσταντίνα Καλένδραλη,  Ευάγγελος Κωνσταντινίδης, Βάσω Μαυρίδου, Ηλίας Μπάνδας, Κώστας Ριζούδης, Παρθένα Χαραλαμπίδου και Μάκης Χατζηλιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.