Sunday, May 19, 2019

Γιορτή Κρέπας στην Πλατεία Κρονίου

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στην Πλατεία Κρονίου, οι Σερραίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γλυκές γεύσεις παραδοσιακής γαλλικής κρέπας με διάχυτη τη γαλλική μουσική και το γαλλικό τραγούδι σε μια υπέροχη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα εναρμονισμένη με το συμβολικό χαρακτήρα της κρέπας που είναι το πέρασμα από τις κρύες μέρες του Χειμώνα στις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες.

Τις κρέπες παρασκεύασαν και πρόσφεραν  στο κοινό οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Σερρών, το τμήμα Aρχειμαγείρων-Chefs. Η γιορτή διοργανώθηκε από το  Σύλλογο  Ελληνογαλλικής Φιλίας  «Σέρρες-Fosses»  και το ΔΙΕΚ Σερρών .

       Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες-Fosses ευχαριστεί το ΔΙΕΚ Σερρών στο πρόσωπο του Διευθυντή κ. Βασίλη Μιχαηλίδη για την άψογη συνεργασία, τις υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων Κωνσταντίνος Βέρρος και τον όμιλο επιχειρήσεων Κάντζας  για την παροχή των υλικών, το Δήμο Σερρών για την παραχώρηση του χώρου καθώς και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών για την υλικοτεχνική υποστήριξη.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.