Saturday, May 11, 2019

ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων Πολιτών: Συνάντηση με τις γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Μητρουσίου


Τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης και ανάδειξης του Κάτω Μητρουσίου συζήτησε η υποψ. Δήμαρχος ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ με τις γυναίκες του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.
Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα, ανέδειξε όλες τις ανάγκες του χωριού αλλά και την μεγάλη αγάπη των κατοίκων του γι’ αυτό.

----------------------------------------

Η κ. Παπαφωτίου δήλωσε σχετικά:


Αυτές είναι οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Δημιουργικές, δραστήριες, με φρέσκες ιδέες, γεμάτες διάθεση να ΛΥΣΟΥΝ κι όχι να δημιουργήσουν προβλήματα, πρόθυμες να εργαστούν, να προστατέψουν, να αναδείξουν, να στηρίξουν και να ανα-γεννήσουν τον τόπο τους!
--Μεγάλη η χαρά μου που συναντήθηκα με τις υπέροχες γυναίκες του Κάτω Μητρουσίου. Ο Σύλλογός τους με την δραστήρια Πρόεδρο κ. Χρυσούλα Κηπουρού και τις άξιες κυρίες του ΔΣ, κρατάει ζωντανό το χωριό, σε πείσμα της κρίσης και της αστυφιλίας.
-Μιλήσαμε από καρδιάς, ανταλλάξαμε απόψεις και ελπίδες, και ακούσαμε η μία την άλλη με μία κοινή λαχτάρα: Να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας και να περάσουμε σε μία νέα εποχή όπου η Δημοτική φροντίδα και μέριμνα για τα χωριά μας, θα είναι έμπρακτη και συνεχής.
--Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη ΚΥΡΙΕΣ μου. ΜΑΖΙ θα προχωρήσουμε και θα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ. Με ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ πνεύμα και αποτελεσματικότητα.
--Επειδή ξέρουμε πώς να κουβαλάμε πολλά καρπούζια κάτω από την μασχάλη μας, χωρίς να μας πέφτει ούτε ένα!”.

--------------------------------------------------

Την κ. Παπαφωτίου συνόδευσαν οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι με την ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων κ.κ. Δαμιανός Δουράκης, Ηλίας Μπάνδας, Κώστας Ριζούδης και Εύη Χρηστομάτη.









No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.