Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Όλγα Φυταγκουρίδου: Είμαστε ανεξάρτητοι, δεν υπηρετούμε ξένα συμφέροντα. Οδηγός μας το δίκιο των δημοτών του Δήμου Σιντικής


Σχετικά με ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και, κάποιοι, έσπευσαν να τις  κοινοποιήσουν και που αφορούν τα περί «στήριξης» του συνδυασμού μας από  συγκεκριμένο κόμμα, δηλώνουμε τα εξής:

·         Δεν επιζητήσαμε ΟΥΔΕΜΙΑ στήριξη από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα.
·         Δεν πήραμε καμία στήριξη από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα.
·         Είμαστε ένας αυτοδιοικητικός σχηματισμός πέρα και πάνω από κομματικές ταμπέλες, πολυσυλλεκτικός και αγκαλιάζουμε όλους τους δημότες χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.  
·         Είναι προφανές πως το συγκεκριμένο περιστατικό που έλαβε χώρα είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης που σκοπό έχει να στρέψει την προσοχή του εκλογικού σώματος από τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου Σιντικής που δημιούργησε η σημερινή αποτυχημένη και επικίνδυνη δημοτική αρχή που βλέποντας να χάνει την εξουσία δυναμιτίζει επικίνδυνα το πολιτικό κλίμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
·         Ο συγκεκριμένος κομματικός σχηματισμός ήδη διέψευσε τα περί «στήριξης» και αποκατέστησε  την αλήθεια.
·         Είναι βέβαιο ότι κάποιος ή κάποιοι δημιούργησαν όλο αυτό το επεισόδιο με προφανείς σκοπούς. Ακόμη, είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί ποιος ή ποιοι είναι. Η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως. Και, σε ό,τι με αφορά δηλώνω πως επιφυλάσσομαι παντός νομίμου διακαιώματός μου όταν θα έρθει η ώρα να γίνουν τα αποκαλυπτήρια.
Νέοι Ορίζοντες
Όλγα Π. Φυταγκουρίδου  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.