Saturday, July 20, 2019

3 λάθη που κάνουμε ΟΛΟΙ στο σεξ!


ΌΛΟΙ τα κάνουμε αυτά τα λάθη! Γι αυτό πρόσεχε!

Όλοι κάνουμε λάθη στο σεξ. Ναι, και εσύ! Μην νομίζεις το αντίθετο. Αλλά, πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουμε ότι κάνουμε τα λάθη αυτά!
Είναι κάποια πράγματα που δεν τα προσέχουμε είτε από κούραση, είτε επειδή δεν μας ενδιαφέρουν. Όμως, θα έπρεπε να μας απασχολούν!


1. Ικανοποιούμε μόνο τον εαυτό μας
Το σεξ μπορεί να είναι κάτι τελείως εγωιστικό! Αλλά, σε μία σχέση πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και τις ανάγκες του άλλου. Να ξέρεις τι θέλει και τι τον ικανοποιεί! Δεν μπορείς να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Πρέπει να σκέφτεσαι την ικανοποίηση και του άλλου.
2. Ξεχνάμε τα προκαταρκτικά
Κατευθείαν στο ψητό… δε λέει! Πρέπει να υπάρχει ένα παιχνίδι πριν που να σας κάνει να θέλετε απεγνωσμένα να κάνετε σεξ. Δοκίμασε το, θα δεις ότι το απολαμβάνεις έτσι πολύ περισσότερο!
3. Είσαι αλλού
Κάποιες φορές κάνεις σεξ για να ικανοποιήσεις απλά τον σύντροφό σου. Μέγα λάθος! Πρέπει να είσαι εκεί και να μη σκέφτεσαι τα προβλήματά σου. Αν δε θέλεις, μπορείς να του το πεις! Δε θα σε πιέσει κανείς!

ΠΗΓΗ: neolaia.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.