Tuesday, July 16, 2019

Γιάννης Μαγκριώτης: Γιατί οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης βρίσκουν καλές πολλές αποφάσεις της προηγούμενης;


Πρώτος ήταν ο Χρυσοχοΐδης που τα βρήκε όλα καλά στην Μόρια της Λέσβου, όταν πριν τις εκλογές έλεγαν κολαστήριο τον καταυλισμό.
Ακολούθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης πού βρήκε πολλά καλά σημεία στο νόμο που είχε ετοιμάσει για την ανάπτυξη ο Δραγασάκης, πού πρίν τις εκλογές τον καταδίκαζαν.


Τρίτος ο Δένδιας πού βρήκε πολύ καλή την ομόφωνη επικύρωση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για τα μέτρα κατά της Τουρκίας, πού ειχαν αποφασιστεί πρίν τις εκλογές, από τους πρέσβεις των χωρών μελών της ΕΕ.
Τέταρτος ο Σταικούρας, μετά την συνάντησή του με τον Ρέκλινγκ, που είπε ότι θα εκτελέσει τον ψηφισθέντα προϋπολογισμό, πού ως γενικός εισηγητής της ΝΔ κατά την συζήτηση στην Βουλή τον περσινό Δεκέμβρη τον χαρακτήρισε καταστροφικό για την οικονομία.
Πολιτικός πολιτισμός, η συνέχεια του κράτους, ή φόβοι, ότι αυτά που έλεγαν προεκλογικά δεν θα μπορέσουν να τα κάνουν, αφού ήταν δημαγωγικές δηλώσεις για την κατάκτηση τής εξουσίας;
Μήπως είναι οι πρώτοι, ή μήπως το κάνουν πρώτη φορά;

*Ο Γιάννης Μαγκριώτης είναι συντονιστής της Πρωτοβουλίας για τη Νέα Σοσιαλδημοκρατία και πρώην υφυπουργός Υποδομών του ΠΑΣΟΚ

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.