Monday, July 22, 2019

Με Μπασάκσεχιρ ο Ολυμπιακός, αν αποκλείσει την Πλζεν


Την τουρκική Μπασάκσεχιρ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αν βέβαια οι ερυθρόλευκοι αποκλείσουν πρώτα την Πλζεν

Την τουρκική Μπασάκσεχιρ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αν βέβαια οι ερυθρόλευκοι αποκλείσουν πρώτα την Πλζεν στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η κλήρωση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στη Νιόν φέρνει την δευτεραθλήτρια Τουρκίας αντίπαλο των ερυθρόλευκων, σε περίπτωση που οι πειραιώτες αποκλείσουν τους Τσέχους και προκριθούν στην επόμενη φάση.


Μια δύσκολη κλήρωση καθώς η Μπασάκσεχιρ είναι πολύ ισχυρή ομάδα, είναι ο αγαπημένος σύλλογος του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν και έχει δαπανήσει πολύ μεγάλα ποσά τα τελευταία χρόνια για μεταγραφές.
Δεν χωρά αμφιβολία πως η Μπασάκσεχιρ είναι μια από τις μεγάλες δυνάμεις του τουρκικού ποδοσφαίρου και την περσινή σεζόν διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος στην Τουρκία, η Μπασάκσεχιρ ήταν πάνω από την Γαλατά, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.
Έδειξε όμως με την εξαιρετική πορεία της πόσο δυνατή ομάδα είναι και είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κλήρωση για τους ερυθρόλευκους. Οι πειραιώτες θα ασχοληθούν φυσικά τώρα με τα δύο παιχνίδια απέναντι στους Τσέχους και αν επιτευχθεί η πρόκριση τότε θα στρέψουν την προσοχή τους στην ομάδα του Οκάν Μπουρούκ. Στην παρούσα φάση λοιπόν αυτό που προέχει για την ομάδα του Πειραιά είναι η πρόκριση κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν.
Το πρώτο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό (ή την Πλζεν) θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και ο επαναληπτικός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ή την έδρα των Τσέχων.
Τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League θα διεξαχθουν 6/7 Αυγούστου και 13 Αυγούστου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Ολυμπιακός ή Πλζεν – Μπασακσεχίρ
Αϊντχόφεν ή Βασιλεία – ΛΑΣΚ
Μπριζ – Ντινάμο Κιέβου
Κρασνοντάρ – Πόρτο
ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.