Monday, July 13, 2020

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Περήφανα «λιοντάρια»!

Η Ομάδα Παίδων του Πανσερραϊκού Κρι Κρι αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της Πρωταθλήτρια Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και, αυτοδίκαια, πήρε το εισιτήριο για την δεύτερη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Για την ιστορία, επικράτησε πανάξια στον «τελικό των μασκών» της συμπολίτισσας ομάδας των Ικάρων με σκορ 79-70 (Γρηγοριάδης 24, Βασιλείου 18, Λάτσιος 16, Φαρδέλας 8 (2), Παυλίδης 6, Τζιλερίδης 5, Μελισσάς, Δεμέλκας 2, Καζακίδης, Κοτζαϊδης και Φραγκάκης), μετά όμως το «μεγάλο διπλό» όμως που πέτυχε προ καραντίνας στην έδρα του ΓΑΣ Κομοτηνής

Σήμερα, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η ομάδα μας ρίχνεται στη μάχη του «πανεπαρχιακού πρωταθλήματος» με ισχυρούς αντιπάλους από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία,  τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο, διεκδικώντας ένα μοναδικό «εισιτήριο» για την τελική εξάδα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων!  Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο ΔΑΚ της  Νεάπολης με βάσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που εξέδωσε η Ε.Ο.Κ. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: 
► 13.07.2020, 16:30 Πανσερραϊκός Κρι Κρι – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
► 14.07.2020, 18:30 ΚΑΟΧ Ευρώπη 87 – Πανσερραϊκός Κρι Κρι 
► 15.07.2020, 16:30 Πανσερραϊκός Κρι Κρι – ΑΕ Διόσκουροι Κοζάνης
► 16.07.2020, 18:30 ΑΟ Κεραυνός Λάρισας – Πανσερραϊκός Κρι Κρι
► 17.07.2020, 12:30 Πανσερραϊκός Κρι Κρι – ΣΚ Ιωάννινα
Ο προπονητής της ομάδας Β. Σαμαράς μαζί με τους συνεργάτες του - Γ. Οικονόμου (as. coach), Θ. Καννά (υπευθ. φυσικής κατάστασης) και Β. Χρυσανθίδη (τεχν. διευθυντή) - έχουν προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τους καλαθοσφαιριστές της γενιάς 2004! Το επιστημονικό επιτελείο - Δρ. Θ. Μηλούσης (ιατρός ομάδας), Γ. Εμμανουήλ και Σ. Σαμαράς (φυσικοθεραπευτές), Γ. Πύργος (διατροφολόγος) - μερίμνησε καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς για την καλή κατάσταση της υγείας και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης των παιδιών, ενώ ο έφορος της ομάδας κ. Θ. Καντάς φρόντισε να μη τους λείψει τίποτε!
Είμαστε ήδη περήφανοι για σας παιδιά μας! Χαρείτε το παιχνίδι και αγωνιστείτε σα «λιοντάρια»!!

Για τη διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι:

Ο Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΑΣΟΣ.

Ο Έφορος του Τμήματος: ΜΗΛΟΥΣΗΣ ΘΑΝΟΣ.

Ο Έφορος της Παιδικής Ομάδας: ΚΑΝΤΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ.

Η Διοικούσα Επιτροπή: ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΕΝΤΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΛΕΞΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ.

Οι Υποστηρικτές: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΗΤΣΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΖΑΡΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ.

Τα Μέλη: ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΡΑΠΤΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΙΟΥΡΚΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΑΓΗΣ, ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.