Saturday, July 18, 2020

ΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ (ΠΕΚΑΜ ΑΕ)






Του Χρήστου Κατσαρού

Στους κατάφυτους λόφους του Αγκίστρου με τα γραφικά καταρρακτάκια βρίσκει κανείς την ψαροταβέρνα της ΠΕΚΑΜ ΑΕ. Το τοπίο ειδυλλιακό, η ανοιχτωσιά και η ευρυχωρία εμφανείς με την πρώτη ματιά, η μεσογειακή κουζίνα με τα τοπικά πιάτα, όπου δεσπόζει η βασίλισσα πέστροφα φρεσκοψαρεμένη από το ιχθυοτροφείο της επιχείρησης και ψημένη στα κάρβουνα με λαδολέμονο ή καπνιστή με κρεμμυδάκι και το καλό κρασί απαράμιλλη, η ευγένεια του προσωπικού παροιμιώδης, η θέα από τον εξώστη απερίγραπτη με τον ήχο του νερού από το παρακείμενο ποτάμι να χαλαρώνει τις αισθήσεις. Ένας πεντακάθαρος χώρος, ο οποίος πληροί στο ακέραιο όλα τα υγειονομικά μέτρα και που αξίζει κανείς να πάει και να γευτεί την ελληνική κουζίνα.
Ένα μεγάλο μπράβο στον ιδιοκτήτη, του ευχόμαστε καλές δουλειές και πάντα με μεράκι και με το βλέμμα στραμμένο στην ανάπτυξη του τόπου!

Φωτογραφιές:















































Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος-ιδιοκτήτης των ενημερωτικών ιστολογίων :
ΓΡΑΦΙΔΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ , ΠΕΝΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΓΡΑΦΙΔΑ και αρθρογράφος του Σερραϊκού Θάρρους, του Θάρρους της Σιντικής και της εφημερίδας Καθημερινός Παρατηρητής Σερρών
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.