Thursday, March 5, 2015

Ο Ηρακλής στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ηρακλής είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον ημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η χθεσινή ρεβάνς της Νέας Σμύρνης είχε δραματικό χαρακτήρα, καθώς ο γηπεδούχος Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-0, με πέναλτι του Κολοβού στο 19΄ και εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Μπουμάλ στο 45΄, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα στο Καυταντζόγλειο. 


Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση όπου αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες. Στο 66΄ ο Πανιώνιος έχασε τον Μητρόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 74΄ αποβλήθηκε ο Περόνε για να συνεχίσει και ο Ηρακλής με παίκτη λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονται στη Φούτμπολ Λιγκ ήταν αποτελεσματικότεροι στη διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησαν με 4-3. Οι Οικονόμου και Κολοβός σημάδεψαν το δοκάρι, με αποτέλεσμα να μείνει ανεκμετάλλευτη η απόκρουση του Γιαννακόπουλου στο πρώτο πέναλτι του Ηρακλή με τον Ρομάνο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της Χουάντερσον, ο οποίος ευστόχησε στο τρίτο πέναλτι και εν συνεχεία είπε «όχι» στον Κόρμπο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος (83΄ Γιαννακόπουλος), Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (88΄ Φούντας), Ιμπαγάσα (67΄ Γκέζος), Κολοβός.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου (64΄ Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου (80΄ Λουκίνας), Περόνε, Ρομάνο, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Κάσσος (68΄ Τσιλιανίδης), Ζιάμπαρης.

Σήμερα θα διεξαχθούν άλλοι δύο προημιτελικοί. Αρχικώς, ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί τα Χανιά στη Ριζούπολη (στις 16.00) και εν συνεχεία η Ξάνθη θα παίξει με τον ΟΦΗ στα «Πηγάδια» (19.30). Τα πρώτα παιχνίδια στην Κρήτη είχαν λήξει ισόπαλα με σκορ 1-1.

Το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας θα «σφραγιστεί» την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Χθες έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: http://www.kathimerini.gr/805984/article/epikairothta/a8lhtismos/o-hraklhs-stoys-4-toy-kypelloy-elladas 
Έντυπηhttp://www.kathimerini.gr/805984/article/epikairothta/a8lhtismos/o-hraklhs-stoys-4-toy-kypelloy-elladas

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.