Friday, March 6, 2015

Τσίπρας: Εχουμε ακόμη τη θηλιά της ΕΚΤ γύρω από τον λαιμό μας



Η Ελλάδα επιθυμεί να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό της κυβέρνησης μέσω της έκδοσης εντόκων γραμματίων, επισήμανε στο γερμανικό περιοδικό Spiegel ο Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως αν η ΕΚΤ δεν συμφωνήσει σε αυτό, θα έχει πάρει επάνω της μια μεγάλη ευθύνη, καθώς «θα επιστρέψουμε στο θρίλερ της 20ης Φεβρουαρίου». 

Ο Ελληνας πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις πιέσεις της ΕΚΤ, τονίζει χαρακτηριστικά ότι η Ελλάδα έχει ακόμη τη «θηλιά» της «γύρω από τον λαιμό της», ενώ δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο πως «αγαπά την Ευρώπη» και γι αυτό δεν επιθυμεί την έξοδο της χώρας μας από την Ευρωζώνη.
Τέλος, στο απόσπασμα της συνέντευξης το οποίο προδημοσιεύει το Reuters, ο κ. Τσίπρας διευκρινίζει πως ζήτησε «περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια» από όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης και όχι μόνο από τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Πηγή: http://www.kathimerini.gr/806260/article/epikairothta/politikh/tsipras-exoyme-akomh-th-8hlia-ths-ekt-gyrw-apo-ton-laimo-mas

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.