Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η λειτουργία του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών


Προτεραιότητα δόθηκε στην ενημέρωση των παιδιών με διαδραστικά μέσα, σε θέματα κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας, αλλά και συνολικά στην ενημέρωση των πολιτών για το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας
Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για διάφορα θέματα μέσα από διαπροσωπική επικοινωνία με εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και με έντυπο ενημερωτικό υλικό
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας, που λειτούργησε για πρώτη φορά στην πόλη των Σερρών, στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών.
Στο πλαίσιο της τριήμερης λειτουργίας του Πληροφοριακού Κέντρου (από 24-6-2016 έως και 26-6-2016), οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το Πληροφοριακό Κέντρο και να γνωρίσουν από κοντά το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία, τόσο σε προληπτικό και κατασταλτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο κοινωνικών δράσεων.
Ιδιαίτερη προτεραιότητα δόθηκε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επισκεπτών σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυρίως των παιδιών, όπου με την χρήση ειδικού τεχνητού ασφαλτοτάπητα ενημερώθηκαν από έμπειρους και εκπαιδευμένους τροχονόμους, σε θέματα οδικής ασφάλειας, με στόχο την εμπέδωση της κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής παιδείας.

Οι επισκέπτες συνομίλησαν με εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ενημερώθηκαν σε θέματα που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα, την αποφυγή απάτης σε βάρος τους, την προστασία από κλοπές και διαρρήξεις, αλλά και για τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια για την εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές, ενώ διαμοιράστηκε και σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Επίσης, την τελευταία ημέρα λειτουργίας του Πληροφοριακού Κέντρου βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα ζωγραφικής παιδιών, στο πλαίσιο διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν την Αστυνομία».
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.