Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Γ.ΒΡΟΥΤΣΗΣ : "Ψευδοδημοκράτες και Σκοταδιστές! Κρύβουν σκόπιμα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις μειώσεις που έφεραν στο ασφαλιστικό"


Ψευδοδημοκράτες και Σκοταδιστές! Κρύβουν σκόπιμα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις μειώσεις που έφεραν στο ασφαλιστικό 
Την ώρα που η ελληνική κοινωνία, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, θέλουν να γνωρίζουν ποιοι θίγονται και πόσο από τις επώδυνες μειώσεις που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ασφαλιστικό, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας αποκρύπτει σκοπίμως τα στοιχεία.
Την 1η Ιουνίου 2013, μετά από μεγάλες προσπάθειες κατακτήσαμε και υλοποιήσαμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στην κοινωνική ασφάλιση. Το σύστημα ΗΛΙΟΣ χαρτογράφησε με ακρίβεια cent, όλες τις σκοτεινές και γκρίζες πλευρές του ασφαλιστικού που μέχρι τότε παρέμεναν άγνωστες.

Η εφαρμογή του συστήματος ΗΛΙΟΣ, ωφέλησε με δις ευρώ το ασφαλιστικό μας σύστημα, καθώς “καθάρισε” για πάντα τις “μαϊμού” συντάξεις. Η έκδοση του γινόταν αδιάλειπτα μέχρι και τον Ιούλιο του 2015. Για πρώτη φορά, ο δημοσιογραφικός, πολιτικός και επιστημονικός κόσμος της χώρας μπορούσε να παρακολουθεί ανελλιπώς την εξέλιξη και τη δυναμική του ασφαλιστικού μας συστήματος. Μαζί με αυτούς και ολόκληρη η κοινωνία, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και επιχειρηματικός κόσμος που τους ενδιέφερε άμεσα.  
Το πληροφοριακό σύστημα ΗΛΙΟΣ αποτέλεσε ένα σημαντικό άλμα στη διαφάνεια, τη δημοκρατία και την αποτελεσματικότητα του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας μας.
Δυστυχώς, από την 1η Αυγούστου 2015, η έκδοση του σταμάτησε αδικαιολόγητα και αναίτια.
Κανείς πλέον δεν γνωρίζει τα αναλυτικά στοιχεία του ασφαλιστικού και αυτό όχι τυχαία!
Οι ψευδοδημοκράτες και σκοταδιστές της κυβέρνησης, διέκοψαν σκόπιμα τη λειτουργία του συστήματος, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το πρώτο κύμα των μειώσεων που έφεραν στις συντάξεις από την 1η Αυγούστου 2015 (2% κύριες και 6% επικουρικές).
Σήμερα, καθώς στο τέλος του μήνα Ιουνίου έρχεται το δεύτερο και πιο σκληρό κύμα περικοπών, όπως ΕΚΑΣ, επικουρικές, μέρισμα, κατώτατη σύνταξη, συνεχίζουν να αποκρύπτουν τα στοιχεία.
Το κρυφτούλι, όμως, από τη διαφάνεια και την αλήθεια δεν θα τους σώσει, καθώς οι μειώσεις που έρχονται σε συνταξιούχους και εργαζόμενους θα φανούν στο τέλος του μήνα.

Εδώ υπάρχει ο “τελευταίος”, “συλλεκτικός” πλέον  ΗΛΙΟΣ http://goo.gl/j3jlXZ.

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.