Thursday, June 9, 2016

Συγγνώμη από την Κίρα Νάιτλι ζήτησε ο Τζον Κάρνεϊ

Ο Κάρνεϊ είχε σκηνοθετήσει την ηθοποιό το 2013 σε μία μουσική ρομαντική κομεντί και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Independent», αμφισβήτησε το υποκριτικό της ταλέντο


Δημόσια συγγνώμη ζήτησε από την Κίρα Νάιτλι ο σκηνοθέτης Τζον Κάρνεϊ για δηλώσεις που είχε κάνει σε βάρος της πριν λίγο καιρό.
Ο Κάρνεϊ είχε σκηνοθετήσει την ηθοποιό το 2013 σε μία μουσική ρομαντική κομεντί και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Independent», αμφισβήτησε το υποκριτικό της ταλέντο. Ο σκηνοθέτης με μία ανάρτησή του στο Twitter χαρακτήρισε τα σχόλια που είχε κάνει στην συνέντευξη για την ηθοποιό ως «μικροπρεπή, μέτρια και επιβλαβή».
«Ντρέπομαι για τον εαυτό μου, για το ότι μπόρεσα και είπα αυτά τα πράγματα στην προσπάθεια μου να δικαιολογήσω τον εαυτό μου. Προσπαθώντας να καλύψω τα κενά στη δουλειά μου κατέληξα να κατηγορώ κάποιον άλλον», έγραψε και πρόσθεσε:

«Η Κίρα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά επαγγελματίας και αφιερώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην ταινία και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της».
Στην συνέντευξη του στην εφημερίδα «The Independent», ο Κάρνεϊ είχε επικρίνει την ηθοποιό λέγοντας ότι «η Κίρα έχει ένα περιβάλλον που την ακολουθεί παντού, έτσι είναι πολύ δύσκολο να αφιερωθεί πραγματικά στη δουλειά. Κι όσο κι αν προσπάθησα να την κάνω να δουλέψει, νομίζω ότι δεν κατάφερα να το πετύχω. Αυτό που έμαθα, πάντως, είναι ποτέ δεν πρόκειται να ξανακάνω μία ταινία που θα πρωταγωνιστεί κάποιο σούπερ μόντελ».
Βέβαια για να φτάσει στο σημείο αυτό ο σκηνοθέτης και να ζητήσει συγγνώμη από το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιό μεσολάβησε η παρέμβαση πολλών πρώην συνεργατών της Κίρα, οι οποίοι όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια γι αυτήν και την συνεργασία μαζί της.
Η Τζόι Γκόρμαν, παραγωγός της ταινίας «Χάρηκα που σε γνώρισα», δήλωσε στο People ότι η συνεργασία της με την Νάιτλι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί οτιδήποτε, αλλά όχι δυσάρεστη.
«Ήταν απολύτως ένα όνειρο. Επαγγελματίας, προετοιμασμένη, ευγενική και αξιαγάπητη», δήλωσε η Γκόρμαν.
Αλλά και ο σκηνοθέτης Μαρκ Ρομάνεκ που συνεργάστηκε με την Κίρα Νάιτλι δήλωσε μέσω Twitter ότι η συνεργασία του με την ηθοποιό ήταν «εκπληκτική σε κάθε επίπεδο».
ΠΗΓΗ : news.gr
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.