Thursday, June 30, 2016

Το ζήτημα της μη παράδοσης των εργατικών κατοικιών Νιγρίτας Σερρών έφερε στην Βουλή ο Μ. Τζελέπης

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών,
κ. Μιχάλης Τζελέπης με την υπ’ αριθμόν Α.Π.:
6585/29-06-16 Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργο Κατρούγκαλο,  έφερε στην Βουλή το ζήτημα «της μη παράδοσης στους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών Νιγρίτας Σερρών».

Ειδικότερα, ο Βουλευτής στην Ερώτησή του υπογραμμίσει ότι «Με το κλειδί στο χέρι έμειναν οι δικαιούχοι εργατικών κατοικιών Νιγρίτας Σερρών. Καθώς, οι 28 δικαιούχοι εργατικών κατοικιών στη Νιγρίτα Σερρών βρίσκονται σε αναμονή της παραλαβής των εργατικών κατοικιών, που τους είχαν παραχωρηθεί έπειτα από κλήρωση το 2011. Με σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης του ΟΑΕΔ, στους δικαιούχους επρόκειτο να παραδοθούν αρχικά έως το τέλος Απριλίου 2016, έπειτα έως τέλος Μαΐου και τώρα έως τέλος Ιουνίου, όμως μέχρι και σήμερα, δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση για την εξέλιξη παράδοσης τους».


Επειδή, κατά τον κ. Τζελέπη «οι δικαιούχοι είναι ανήσυχοι με το ενδεχόμενο  μιας νέας παράτασης της ημερομηνίας παράδοσης των κατοικιών τους» ζήτησε από τον Υπουργό να τον ενημερώσει εάν προτίθεται να παραδώσει τις εργατικές κατοικίες στη  Νιγρίτα Σερρών, όπως επίσης και να του γνωστοποιήσει το χρονοδιάγραμμα της παράδοσης αυτών. 
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.