Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

'Μουσική & Μελωδίες' Με φόντο το όφελος ΜΑΘΗΤΩΝ!

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη διοργανώνει για πρώτη φορά μια μουσική βραδιά 'Μουσική & Μελωδίες 2016' στoν πεζόδρομο της αγοράς του Νέου Πετριτσίου. 
Θα τραγουδήσουν νέοι καλλιτέχνες από το χωριό μας και όχι μόνο! Κοντά μας θα είναι οι "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" Ανδρέας Ελεσνίτσαλης και ο Παντελής Ζλατίντσης, καθώς επίσης και ο φίλος τους Αλέξανδρος Μπαρμπούτης (The Voice) για να μας ταξιδέψουν με τις φωνές και τα τραγούδια τους!
Ο σύνδεσμος, σε συνεργασία με τα καταστήματα και χάρη στην μεγάλη ευαισθητοποίηση των καλλιτεχνών, σκοπό έχει αφενός να βοηθήσει το Δημοτικό σχολείο Νέου Πετριτσίου με την αγορά Η/Υ προς όφελος των μαθητών και αφετέρου την τόνωση των επιχειρήσεων.

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ :
"Di Piazza" Coffee-Drinks-Food (Τηλ Κρατήσεων : 6906571055)
Λάμδα - λ Espresso Bar (Τηλ Κρατήσεων : 6997215310)
Καφέ μπαρ Καθ' οδόν V 2.0 (Τηλ Κρατήσεων : 6976704952)
ΓΕΝΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ :
Ψητοπωλείο Το Κάτι Άλλο (Τηλ Κρατήσεων : 6988950109)
Ψητοπωλείο Κάτι Ψήνεται (Τηλ Κρατήσεων : 6978307958) 


-----------------------------------------------------------------------------------------
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τους νεαρούς καλλιτέχνες (Ανδρέα,Αλέξανδρο,Παντελή) που με προσωπικά τους έξοδα ταξιδεύουν από Αθήνα & Θεσσαλονίκη για να προσφέρουν στον εθελοντικό σκοπό του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη. Καθώς και τους καταστηματάρχες που αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Συντονιστής Εκδήλωσης : Nikolas Skri (+306942011854)Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.