Thursday, June 30, 2016

Μαύρο αντιδημοκρατικό μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για την υπονόμευση αναπτυξιακής ημερίδας που διοργανώνει η Ν.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σερρών διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στη Νιγρίτα ημερίδα με θέμα : «Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Η ημερίδα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού μεγάρου. Με μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική και ανήθικη πολιτικά απόφασή της το στέλεχος της ΝΔ. και πρώην υποψήφια βουλευτής της δεξιάς  (Δήμαρχος Βισαλτίας αξίωμα που μάλλον ξέχασε ότι κατέχει αφού λειτουργεί ως κομματάρχης του Μητσοτάκη) ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΕ  την διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής στο Δημοτικό μέγαρο
Πρόκειται για μια αντιδημοκρατική επιλογή που υλοποιήθηκε κατά παραγγελία των τοπικών Νομαρχιακών ηγεσιών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τους οποίους μάλλον ενοχλεί σφόδρα η εξωστρεφής δράση του ΣΥΡΙΖΑ και η ενασχόλησή του με τα τοπικά προβλήματα στην προοπτική εξεύρεσης προοδευτικών λύσεων για την αντιμετώπισή τους. Δεν θα πετύχουν τον προφανή στόχο τους.
Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "REX" στο 1ο χιλιόμετρο Σερρών Νιγρίτας.
Η καταγγελία της Ν.Ε. Σερρών ΣΥΡΙΖΑ

Μαύρη μέρα για την αυτοδιοίκηση αλλά και για την δημοκρατική παράδοση του τόπου χθες Τρίτη 29/06/2016  στη Νιγρίτα.
 Με προτροπή της Δημάρχου Αγνής Δουβίτσα (στελέχους της Ν.Δ. και πρώην υποψήφιας βουλευτή του ίδιου κόμματος) με την ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση του Μιχάλη Τσερβίστα, δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το Σεπτέμβρη του 2015 , η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας αποφάσισε να μη δοθεί η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου για την πραγματοποίηση ημερίδας που διοργανώνει η Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβούλιου επιβεβαίωσε και επιδοκίμασε προηγούμενη απόφαση της κ. Δουβίτσα που με τρόπο  παράνομο καταχρηστικό  και αυταρχικό δεν χορήγησε άδεια πραγματοποίησης της εκδήλωσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού καταστήματος.
Η ημερίδα εντάσσεται σε μια σειρά πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Ν.Ε. για την εκπόνηση ενός στρατηγικού σχεδίου που θα συναρθρώνει επιμέρους δράσεις, οι οποίες μπορεί να υλοποιούνται είτε από την κυβέρνηση είτε από την Αυτοδιοίκηση είτε ακόμη κι από συλλογικότητες πολιτών.
Στην εκδήλωση αυτή έχουν προσκληθεί και θα λάβουν μέρος δύο (2) εν ενεργεία υπουργοί, η κ. Κόλλια-Τσαρουχά Μαρία, Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης και ο κ. Μάρκος Μπόλαρης, Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Ακόμη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου ανάπτυξης, Μιχάλης Βερροιόπουλος  ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΥΝ.ΠΕ (επιχείρηση κοινωνικής  οικονομίας που αριθμεί 500 περίπου μέλη) καθώς και σημαντικοί ειδικοί επί του θέματος, επιστήμονες οι οποία θα παρουσιάσουν σχετικές εισηγήσεις , οι οποίες προφανώς και θα δοθούν στον Δήμο Βισαλτίας.
Στην ημερίδα έχει προσκληθεί να χαιρετήσει η Δήμαρχος Βισαλτίας.
Η πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου λοιπόν με αστείες δικαιολογίες αρνήθηκε να παραχωρήσει μια αίθουσα που δίνεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ εδώ και δεκαετίες σε φορείς, συλλόγους, σωματεία και πολιτικά κόμματα για την πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων. Μια αίθουσα που μόλις πριν 2 μέρες δόθηκε (καλώς) στο ΠΑΣΟΚ για την διεξαγωγή εκλογών ΝΕ. Όπως ακριβώς και για τον ίδιο λόγο δόθηκε στη Ν.Δ. πριν από 1 μήνα . Πρόκειται για μια αντιδημοκρατική επιλογή που υλοποιήθηκε κατά παραγγελία των τοπικών Νομαρχιακών ηγεσιών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τους οποίους μάλλον ενοχλεί σφόδρα η εξωστρεφής δράση του ΣΥΡΙΖΑ και η ενασχόλησή του με τα τοπικά προβλήματα στην προοπτική εξεύρεσης προοδευτικών λύσεων για την αντιμετώπισή τους. Δεν θα πετύχουν τον προφανή στόχο τους.
Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "REX" στο 1ο χιλιόμετρο Σερρών Νιγρίτας.
Η κ. Δουβίτσα και οι δημοκράτες σύμβουλοί της που έλαβαν την πρωτοφανή αυτή απόφαση  (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ,ΛΟΥΚΑΝΗ ( ΠΑΝΤΣΙΟΥ) ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΣΕΡΒΙΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΝΑΣΟΣ, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΨΑΡΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΣΕΛΙΑΜΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ), είναι προσκεκλημένοι στην ημερίδα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ. 
Του ΣΥΡΙΖΑ που δεν εκβιάζεται και δεν θα μείνει απαθής στις προκλήσεις και της αντιδημοκρατικές εκτροπές. Σε κάθε περίπτωση η Δημοκρατία θα νικήσει.
ΥΓ. Να επισημάνουμε και να αξιολογήσουμε θετικά την καθαρή , έντιμη και δημοκρατική θέση του τ. Δημάρχου Βισαλτίας Δημήτρη Καλαϊτζή και των συμβούλων της παράταξης του καθώς και του Μπάμπη Τερζίδη δημοτικού συμβούλου εκλεγμένου με την "ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" (Κ.Κ.Ε.).
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.