Friday, June 10, 2016

Η Hello Kitty στο Λονδίνο

Οι φανατικοί θαυμαστές της Hello Kitty δεν σκέφτονται τίποτα άλλο στα ταξίδια τους ανά τον κόσμο από το να επισκεφτούν τις διαφορετικές θεματικές καφετέριες που είναι αφιερωμένες στον αγαπημένο τους εικονικό χαρακτήρα.
Και τώρα δεν μπορούν παρά να αναφωνήσουν «τι χαριτωμένο» και να απολαύσουν το απογευματινό τους τσάι με τις πεντανόστιμες λιχουδιές και στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς θα λειτουργήσει το πρώτο καφέ Hello Kitty της Ευρώπης.

Για το σκοπό αυτό το αρτοποιείο Cutter & Squidge, στο Σόχο έχει μετατραπεί σε έναν «μυστικό» παραδεισένιο κήπο, όπου οι θαυμαστές της εικονικής γατούλας θα μπορούν να δοκιμάζουν νόστιμα εδέσματα και να διασκεδάσουν ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram.

Το θεματικό καφέ θα λειτουργεί μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Το μενού τα έχει όλα. Υπέροχη ροζ λεμονάδα, μία μεγάλη συλλογή από γεύσεις τσαγιού, σάντουιτς, αλμυρά βουτήματα τυριού που σερβίρονται με κόκκινο πιπέρι και κρέμα τυριού, μπισκότα, κέικ, μιλκσέικ, διάφορες γλυκές και αλμυρές πίτες, κρέμες και παγωτά και φυσικά όλα διακοσμημένα με την γλυκιά φατσούλα της Kitty.

Στο κατάστημα οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν και μία σειρά από αξεσουάρ της Hello Kitty, όπως τσάντες, φόρμες ψησίματος, βιβλία με συνταγές και πολλά άλλα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, palmosnews.com

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.