Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Εγκαίνια DHL στο Αεροδρόμιο

Τις νέες εγκαταστάσεις της DHL Express στον Αερολιμένα Αθηνών, εγκαινίασε ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Λευτέρη Σαμαρά και του CEO της DHL Express Europe, Τζον Πήρσον.

Ο κ. Σταθάκης χαιρέτισε την νέα επένδυση ως έμπρακτο παράδειγμα εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και στη δυνατότητά της να επιστρέψει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Τόνισε επίσης ότι η έξοδος από την κρίση θα γίνει με ιδιωτικές επενδύσεις και με επιχειρήσεις που έχουν μεγάλη εξωστρέφεια και διεθνή παρουσία σε κλάδους και δραστηριότητες που αξιοποιούν τα μεγάλα πλεονεκτήματα της ελληνικής οικονομίας, τόσο το ανθρώπινο δυναμικό της όσο και τις μεγάλες προοπτικές που υπάρχουν για εξαγωγές και ισχυρή παρουσία στη διεθνή οικονομία, σημαντικών κλάδων όπως είναι ο αγροδιατροφικός και οι νέες τεχνολογίες.

Τέλος δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να διασφαλίζει τους μεγαλύτερους δυνατούς πόρους για επενδύσεις είτε από ευρωπαϊκά προγράμματα είτε με την κατάλληλη νομοθεσία, καθώς και με συνεχείς παρεμβάσεις για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Σημείωση
Ακολουθούν τα βίντεο των ομιλιών:
1. Του κ. Σαμαρά https://youtu.be/j0ZlUMn1yYk
2. Του κ. Πήρσον https://youtu.be/sO9OaJgARJ8
3. Του κ. Σταθάκη https://youtu.be/cKtCwHCPrnY

Ελευθέριος Σαμαράς: Το υπερσύγχρονο κέντρο διαλογής της DHL στα Σπάτα https://youtu.be/j0ZlUMn1yYk
Τζον Πήρσον: «Ψήφος εμπιστοσύνης» της DHL Express Europe στην Ελλάδα https://youtu.be/sO9OaJgARJ8
Γιώργος Σταθάκης: Με ιδιωτικές επενδύσεις η έξοδος από την κρίση https://youtu.be/cKtCwHCPrnY

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.