Tuesday, November 7, 2017

Κεντρικός Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. θες/νίκης: Βράβευση Αριστούχων Γυμνασίου - Λυκείου 2017

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
“ Ο Ι Α Γ Ι Ο Ι Π Α Ν Τ Ε Σ ”
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ 88 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ .
ΒΡΑΒΕΥΣΗ 700 ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

Της Κυριακής 5 Νοεμβρίου 2017

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός για την “Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας” στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. με ώρα έναρξης 11.30 ακριβώς, στην κατάμεστη αίθουσα από αριστούχους και πολύτεκνους γονείς.
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν σχεδόν 700 αριστούχοι μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, με 24 από αυτούς να έχουν «Άριστα 20». Το κάθε βραβείο, συνοδεύεται από το ποσό των 50€. Για το ποσό φρόντισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με τους χορηγούς και πρώτη είναι η Αδελφότητα «ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ» και ο πατήρ Γερβάσιος Ραπτόπουλος. Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία τον δημοτικού σχολείου των εκπαιδευτηρίων «Ο Απόστολος Παύλος» με χοράρχη την κ. Τσάμη Άννα
Ο π. Βασίλειος Γιουλβανίδης εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, στον χαιρετισμό του, εκτός των άλλων, τόνισε ότι πρέπει η Πολιτεία και η Εκκλησία να συμπαραστέκονται και να βοηθούν την πολύτεκνη οικογένεια για να επιβιώσει η πατρίδα μας.
Ως εκπρόσωπος των βουλευτών που παραβρέθηκαν χαιρέτισε ο κ. Καράογλου Θεόδωρος και συνεχάρη τους αριστούχους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στην υπόλοιπη σχολική και ακαδημαϊκή τους πορεία.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εδώ στην πατρίδα μας, με το εφιαλτικό δημογραφικό πρόβλημα, η επίσημη πολιτεία πληρώνει για την αθέατη γενοκτονία, δηλαδή για εκατοντάδες χιλιάδες εκτρώσεις και έτσι επιταχύνει την πλήρη κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και οδηγεί με βεβαιότητα τον Ελληνισμό στο τέλος της Ιστορίας του.
Και θα έπρεπε εμείς οι Έλληνες να κλαίμε και να θρηνούμε βλέποντας το σημερινό κατάντημα της πατρίδας μας.
Πραγματικά απειλείται σήμερα η πατρίδα μας όχι από κάποιους εξωτερικούς εχθρούς, αλλά από ορισμένους Ηρόστρατους και Εφιάλτες, ψευτοπροοδευτικούς, εθνομηδενιστές και αντίχριστους κυβερνήτες, πειθήνια όργανα της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» που βάλθηκαν να κατεδαφίσουν ότι ιερό και όσιο απέμεινε σ’ αυτόν τον τόπο, που είναι ποτισμένος με αίματα ηρώων και μαρτύρων της πίστεώς μας.
Τους βλέπουμε με την πρωτοφανή έπαρση και εωσφορική αλαζονεία, να υψώνουν το ασήμαντο ανάστημά τους, για να πάνε κόντρα στο ίδιο το σχέδιο της Θείας Δημιουργίας, στην ίδια την ανθρώπινη φύση.»
Ο κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος συμπλήρωσε:
«Καλούμε την κυβέρνηση να σκεφθούν, να μελετήσουν και να αποφασίσουν με μεγάλη προσοχή. Να αποσύρουν το νομοθέτημα έκτρωμα περί «αλλαγής ταυτότητας φύλου» και όσα αλλά είναι αντίθετα με την Ελληνορθόδοξη παράδοσή μας.
Να σταματήσει η κλήρωση για την σημαία και να επαναφέρουν την αριστεία στο βάθρό της.
Τα θρησκευτικά να είναι ομολογιακό μάθημα όπως ισχύει για τα Ελληνόπουλα των Καθολικών- των Μουσουλμάνων- των Προτεσταντών και των Εβραίων. Δεν επιτρέπεται να γίνεται διάκριση εις βάρος των Ορθοδόξων Ελλήνων. Το θεωρούμε απαράδεκτο.
Το ίδιο γίνεται εις βάρος των πολυτέκνων και των παιδιών μας στο θέμα των μεταγραφών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Που ενώ το σύνταγμα προβλέπει μόνο για τους πολύτεκνους ιδιαίτερη μέριμνα από την πλευρά της πολιτείας για λόγους εθνικού συμφέροντος οι κυβερνώντες δίνουν προτεραιότητα σε άλλους.
Πρέπει όλοι να πούμε φτάνει πια με την ανερμάτιστη και εγκληματική πολιτική που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και άφησε το Ισλάμ να αλωνίζει, να τρομοκρατεί και να δολοφονεί.»
Και τελειώνοντας ο κ. Θεοτοκάτος συμπλήρωσε:
«Αρκετά πια με τους πολιτικούς εκείνους που επέβαλαν την «άθλια πολιτική των Βρυξελλών στο μεταναστευτικό» και στο βωμό του δικού τους συμφέροντος θυσιάζουν όσα κατάφερε να κτίσει με κόπο η Ευρώπη μετά από δύο καταστροφικούς και φοβερούς πολέμους.
Όσοι νόμιζαν και πίστευαν ότι η Ευρώπη δεν έχει αντανακλαστικά και δεν θα αντιδράσει μάλλον έκαναν λάθος…
Η Ευρώπη δεν έχει άξια ηγεσία αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημά της.
Για εμάς το χειρότερο είναι ότι δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στην πατρίδα μας.
Για αυτό καλούμε την κυβέρνηση να προσέξουν γιατί θα κριθούν πολύ αυστηρά από τον Ελληνικό λαό και θα καταδικαστούν από την Ελληνική Ιστορία. »
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Οι πρ. Υπουργοί και Βουλευτές κ. Καράογλου Θεόδωρος, κ. Καλαφάτης Σταύρος, κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος. Ο Βουλευτής κ. Αναστασιάδης Σάββας
Ο περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας Απόστολος
Ο πρ. Υφυπουργός κ. Ορφανός Γεώργιος. Οι πρ. Γεν. Γραμματείς κ. Κοκκόρης Παναγιώτης και κ. Σιμόπουλος Στράτος. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κούβελας Δημήτριος. Ο πρ. περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ψωμιάδης Παναγιώτης. Ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Κουσενίδης Αλέξανδρος. Ο πρ. Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Καρακωστάνογλου Βενιαμίν. Ο εκπρόσωπος της Νέας Δεξιάς κ. Κωστόπουλος Ηλίας. Ο κ. Τιμαμόπουλος Θωμάς
Ο πρ. Πρόεδρος Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Καρβούνης Δημήτριος.
Οι Πρόεδροι των Συλλόγων Πολυτέκνων: Χαλκιδικής κ. Ιφιγένεια Κυριάκου, Καβάλας κ. Βοϊδης Ιωάννης, Γιαννιτσών κ. Κώστας Μπεκρής, Λάρισας κ. Νίκος Γαβριήλ, «Μέριμνα» Θεσσαλονίκης κ. Μπελούρης Δημήτριος και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Εδέσσης κ. Γεώργιος Καρυπίδης.









No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.