Monday, November 13, 2017

Πανσερραϊκός BC: Επιστροφή στις νίκες για τα «λιονταράκια»

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 2017-2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
Α’ ΦΑΣΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ: 6Η αγωνιστική
Επιστροφή στις νίκες για τα «λιονταράκια»
  Επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα τα «λιονταράκια» μας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, στο παιχνίδι της Κυριακής 12/11/2017, όπου κέρδισαν με σκορ 66-62 την αντίπαλη ομάδα της Ηράκλειας.
Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας, οι παίκτες του Πανσερραϊκού Κρι Κρι μπήκαν από το ξεκίνημα του αγώνα σε «θέση οδηγού» και ουσιαστικά δεν έχασαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το προβάδισμα.
Η ομάδα μας κατά διαστήματα ξεδίπλωσε τις επιθετικές της αρετές, μέσα από καλές συνεργασίες, ενώ η σκληρή άμυνα ήταν αυτή που έδωσε το έναυσμα για τη νίκη.
Ευχόμαστε στην ομάδα και τον προπονητή της Ηράκλειας καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας αγωνίστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, κάτι που πείσμωσε και δυνάμωσε ακόμη περισσότερο τα παιδιά.
Επόμενη αγωνιστική στις 19/11/2017 στις 15:00 μ.μ. Η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού από την ομάδα του Ορφέα.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.