Monday, November 20, 2017

Πανσερραϊκός BC: Τα λάθη έφεραν την ήττα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 2017-2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
Α’ ΦΑΣΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ: 7Η αγωνιστική

Τα λάθη έφεραν την ήττα
  Στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου τα «λιονταράκια» γνώρισαν την ήττα από τον Ορφέα Ν. Σκοπού με σκορ 70 - 44 στο παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής 19-11-2017.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 25 λεπτά περίπου και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η ομάδα μας παίζοντας δυνατά στην άμυνα και με αρκετό ενθουσιασμό στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, βρισκόταν συνέχεια κοντά στο σκορ, χωρίς να καταφέρει ωστόσο ποτέ να προηγηθεί, χάνοντας πάρα πολλά lay up και ελεύθερες βολές.
Στο ίδιο μοτίβο κύλισαν τόσο το 2ο όσο και το 3ο δεκάλεπτο με το 4ο να έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα και τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους  αθλητές τους.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ορφέα για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο τους πρωταθλήματος δίνοντας τους την υπόσχεση ότι θα ανταποδώσουμε στον 2ο γύρο.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, το γεγονός ότι στους πάγκους των δύο ομάδων βρέθηκαν για πρώτη φορά αντίπαλοι οι Ιωσηφίδης και Πεχλιβάνης, οι οποίοι αγωνίστηκαν για πολλά χρόνια με την φανέλα των Ικάρων και του Ορφέα, με τις οποίες σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες στο Σερραϊκό μπάσκετ.
Επόμενη αγωνιστική στις 02/12/2017 στις 17:00μ.μ. Η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας από την ομάδα της Α.Ε.Σ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.