Friday, November 10, 2017

Συμμετοχή του Αν. ΥΠΑΑΤ, Γ. Τσιρώνη, σε ημερίδα στην Θεσ/νίκη, για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων

Σε ημερίδα με θέμα «Η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων» στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός – ΔΕΘ, συμμετείχε ως ομιλητής ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Στην ημερίδα συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι φορέων και εισαγωγείς από χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Πολωνία, η Γερμανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες κ.α.
Στη ομιλία του ο Αν. Υπουργός μεταξύ άλλων τόνισε: «Τιμώ τους ανθρώπους που υλοποιούν τους εξαγωγικούς στόχους της Ελλάδας, και ιδιαίτερα στον Τομέα των Τροφίμων, που εποπτεύεται από το ΥΠΑΑΤ και στον οποίο πιστεύω πως ως χώρα διαθέτουμε συγκριτικό πλεονέκτημα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα αρνητικά μας χαρακτηριστικά και επικεντρωνόμαστε σε τρεις βασικούς στόχους: την οργάνωση των ροών πωλήσεων, την πάταξη των ελληνοποιήσεων και την ταυτοποίηση και ανάδειξη των ελληνικών ποικιλιών. Στο χέρι των εξαγωγέων μας είναι να αναδείξουν, σε παγκόσμιο επίπεδο, την μοναδική ποιότητα της ελληνικής παραγωγής και να απογειώσουν την εξαγωγική δραστηριότητα της Ελλάδας στον τομέα των τροφίμων».


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.