Thursday, November 2, 2017

Μεγάλη νίκη για τους «κόκκινους» εφήβους!

ΕΚΑΣΑΜΑΘ
Πρωτάθλημα Έφηβων 2017-2018»
Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ – Ίκαροι: 75-67
Μεγάλη νίκη για τους «κόκκινους» εφήβους!
Οι Σερραίοι φίλαθλοι, που σχεδόν γέμισαν χθες βράδυ το γήπεδο της Ομόνοιας, παρακολούθησαν μπάσκετ υψηλού επιπέδου σε ένα πραγματικό ντέρμπυ μεταξύ του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ και των Ικάρων. Οι «κόκκινοι», που αναδείχθηκαν νικητές της αναμέτρησης αυτής, παρέμειναν αήττητοι στο Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ διατηρώντας την πρωτιά στη βαθμολογία του ομίλου τους!
Ο προπονητής των «λιονταριών» Φώτης Κοκολιός στις δηλώσεις του περιγράφει χαρακτηριστικά τον αγώνα: «Θα ήθελα να ξεκινήσω με την ρήση που ασπάζομαι πλήρως: Το μέγεθος της νίκης καθορίζεται από την αξία του αντιπάλου. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Ικάρων για τον πολύ ωραίο αγώνα που έγινε σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο!
Η αναμέτρηση καθ’ όλη τη διάρκειά της ήταν ένα ντέρμπυ, όπως αναμενόταν. Με όπλο την πιεστική μας άμυνα σε όλο το γήπεδο προσπαθήσαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και το παιχνίδι πήγαινε πόντο - πόντο με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου να μας βρίσκει πίσω στο σκορ 14-19.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, και προσπαθώντας να κάνουμε διαχείριση στο δυναμικό μας, ήρθε η βοήθεια από τους παίκτες του «πάγκου» που ήταν πολύ σημαντική, διότι δε μειώθηκε ο ρυθμός της πίεσης μας. Γνωρίζοντας ότι το roster της αντιπάλου ομάδας δεν είναι μεγάλο, η ξέραμε ότι η πιεστική άμυνα θα μας έδινε το ποθητό αποτέλεσμα. Το ημίχρονο μας βρήκε να προηγούμαστε με σκορ 39-34 με «buzzer bitter» του Κεμανετζή από το κέντρο, λόγω μη συγκέντρωσης των παικτών μας στην τελευταία φάση.  
Στις οδηγίες του ημιχρόνου δόθηκε έμφαση στη βελτίωση της εικόνα μας στην επίθεση με σωστότερες επιλογές, διατηρώντας ωστόσο τον ίδιο ρυθμό στην άμυνα. Όταν καταφέραμε να αποκτήσουμε διαφορά δέκα πόντων, η ομάδα των Ικάρων αντέδρασε μειώνοντάς την στους δύο, αλλά δε επήλθε πανικός στην ομάδα μας, διότι η συγκέντρωσή που είχαμε ήταν σε υψηλό βαθμό.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν! Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση, αλλά πάντα χαμηλά το κεφάλι.»    
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-19, 39-34, 53-49, 75-67
Πανσερραϊκού Κρι Κρι (Φ. Κοκολιός): Μουστακλής, Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Τσιαντής 9, Αποστολίδης 8, Κοπίλης 3(1), Καμήλαλης, Μπουναρτζής 3(1), Καϊμακάμης, Χρυσοστομίδης 11, Πλατνάρης 18 (3), Γρίψιος 21.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.