Monday, November 6, 2017

Απάντηση για την «Σιδηροδρομική Σύνδεση Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Σερρών» έλαβε ο Μ. Τζελέπης

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης, βασιζόμενος στο έγγραφο που του είχε αποστέλλει η «ΣΥΝ-ΘΕΣΙΣ», η Αστική, μη Κερδοσκοπική εταιρεία, όπως επίσης λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την έντονη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, κατέθεσε διπλή Κοινοβουλευτική παρέμβαση για την «σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Σερρών» (Α.Π.: 9063/26-9-2017 Ερώτηση και Α.Π.: 2478/28-9-2019 Αναφορά) προς τον Υπουργό Υποδομών& Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη.
Στις 23-10-2017 έλαβε απάντηση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Α.Ε., κ. Κωνσταντίνο Πετράκη, όπως επίσης και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., κ. Χρήστο Διονέλη, οι οποίοι στην έγγραφη απάντησή τους διαβεβαιώνουν ότι προωθείται η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της Σιδηροδρομικής Γραμμής «Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Προμαχώνας».
Ο κ. Τζελέπης, βασιζόμενος στην απάντηση που έλαβε προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αξιολογείται θετικά η απάντηση που έλαβα από τους Διευθύνοντες Συμβούλους του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, αντιστοίχως. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ένα έργο στρατηγικής σημασίας για την περιοχή, δεσμεύομαι ότι θα παρακολουθώ στενά την πορεία του και την εξέλιξη του. Θα βρίσκομαι σε διαρκή επαφή και επικοινωνία τόσο με τους αρμόδιους φορείς όσο και με τους κατοίκους της περιοχής. Είναι καθήκον όλων μας το εν λόγω έργο να μην μείνει μόνο «στα χαρτιά» και έρμαιο της μοίρας και των πολλαπλών υποσχέσεων της Συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.