Wednesday, November 8, 2017

Πίνακας μοριοδότησης υποψηφίων εκπαιδευτικών για την προεπιλογή για θέση Αν. Δ/ ντή στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών

08-11-17 Πίνακας μοριοδότησης υποψηφίων εκπαιδευτικών για την προεπιλογή για θέση Αν. Δ/ ντή στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών (κριτήρια επιλογής για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία Α, Β και Γ της σχετικής προκήρυξης).
Σε εκτέλεση της παρ. 8, του άρθρου 5 της Φ. 821/74513 /Η2/ 8-5-2017 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1742 τ. Β΄/19-5-2017), όπως ισχύει, ανακοινώνουμε:
α) αλφαβητικό πίνακα Α υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στη διαδικασία προεπιλογής, στον οποίο παρατίθεται το σύνολο των μονάδων που προκύπτουν από τα μοριοδοτούμενα στοιχεία κατά κατηγορία κριτηρίων.
β) αλφαβητικό πίνακα Β υποψηφίων οι οποίοι αποκλείονται από τη διαδικασία προεπιλογής είτε επειδή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης, είτε λόγω μη υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα ένστασης μέσα σε τρεις (03) εργάσιμες μέρες από την επόμενη της ανάρτησης, ήτοι μέχρι 13-11-2017. Η ένσταση κατατίθεται στο Πρωτόκολλο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Α. Παπανδρέου 37, 151 80 Μαρούσι, Διεύθυνση Π.Ο.Δ.Ε.Μ.Σ.) ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση dipode2@minedu.gov.gr.
Ενημερώνονται οι υποψήφιοι του αλφαβητικού πίνακα Α ότι οι προφορικές συνεντεύξεις θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 15-11-2017 και Πέμπτη 16-11-2017 στην Κ.Υ. του ΥΠΠΕΘ. Η ακριβής ώρα και ημέρα προσέλευσης των υποψηφίων για τις προφορικές συνεντεύξεις θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως μέσω του διαδικτύου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.