Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: 153 ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σχολιάζοντας την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μαύρη μέρα για τη Μακεδονία, μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό. Αποστολή εξετελέσθη. Ακολουθώντας δουλικά τις εντολές των Ιδρυμάτων και των ξένων αφεντικών 153 εθνοπροδότες ψήφισαν ΝΑΙ στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.
Οι επαγγελματίες του εθνομηδενισμού, σύγχρονοι Εφιάλτες, αποφάσισαν να δολοφονήσουν την Ιστορία μας, να την παραδώσουν στο κατασκεύασμα του Τίτο, ανοίγοντας την κερκόπορτα για τον κατακερματισμό της Πατρίδας μας. 70 χρόνια μετά το 1949 ικανοποίησαν την ονείρωξη τους.
Έλληνες, να είστε βέβαιοι πως θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο ώστε αυτή η συνθηκολόγηση να μείνει γράμμα κενό. Ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται. Ενωμένοι θα κρατήσουμε τη Θεσσαλονίκη ελληνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.