Wednesday, January 23, 2019

Στενωπός 1941: Beer & Brewing Awards 2018

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο έλαβε η συλλεκτική μπύρα του σωματείου Stenopos1941 στα Beer & Brewing Awards 2018 με θέμα ετικέτας την αφίσα της εκδήλωσης ΡΟΥΠΕΛ 1941.H ΑΝΑΒΙΩΣΗ. Τα Beer & Brewing Awards, είναι τα πρώτα επίσημα και μοναδικά στο είδος τους βραβεία . Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, όπου η συμμετοχή ξεπέρασε τις 20,000 ψήφους, το καταναλωτικό κοινό επέλεξε και βράβευσε τους καλύτερους. Η κατηγορία που έλαβε την πρώτη θέση η "Ρούπελ 1941" είναι "Συσκευασία Μπύρας, Ετικέτα από εταιρία που δεν ζυθοποιεί ". 


 Ο Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου  Στενωπός Οχυρώσεις Μπέλλες Αγκίστρου,  Ιωάννης Χατζόπουλος δήλωσε στα Beer & Brewing Awards 2018 "Σας ευχαριστούμε θερμά για την επιβράβευση και αναγνώριση της προσπάθειας μας και είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε τόσο στην προώθηση του κορυφαίου αναβιωτικού φεστιβάλ Β Π.Π. στην Ελλάδα ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ που διοργανώνει ο Δήμος Σιντικής όσο και στην προβολή του τόπου μας και της ιστορίας μας μέσω και των παράλληλων δράσεων. Σκεφτήκαμε ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμα ανάλογων εκδηλώσεων στο εξωτερικό ώστε ν’ αποκτήσει η εκδήλωση “ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ” τη δική της ομώνυμη συλλεκτική μπύρα. Επόμενη κίνηση μας ήταν να απευθυνθούμε στη γνωστή σερραϊκή μικροζυθοποιία Siris που ενθουσιάστηκε με την πρόταση μας. Το μήνυμα που συνόδευε αυτή την πρωτότυπη ιδέα κυκλοφόρησε διεθνώς και ήταν  ξεκάθαρο "Την πικράδα που αφήνει ο πόλεμος στις ψυχές των ανθρώπων διαδέχεται η υπόγλυκη γεύση της συλλεκτικής μπύρας «Ρούπελ 1941», για να συμβολίζει μηνύματα υπέρ της ειρήνης αλλά και το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν νικήθηκαν ποτέ στα οχυρά του Ρούπελ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο."

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.