Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Πίττα στην Κερκίνη (φώτο)

Φωτορεπορτάζ από την προχθεσινή παρουσίαση, στην αίθουσα παρουσιάσεων του ξενοδοχείου ΄΄Οικοπεριηγητής΄΄ στη Κερκίνη Σερρών, του βιβλίου του Γιώργου Πίττα ΄΄Γαστρονομικές κοινότητες - Γαστρονομικοί προορισμοί΄ ένα εγχειρίδιο δράσης, με εξαιρετικούς ομιλητές, ήταν κυριολεκτικά ένα "μάθημα" ζωής.



Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε προχθές 

στην αίθουσα παρουσιάσεων του ξενοδοχείου ΄΄Οικοπεριηγητής΄΄ στη Κερκίνη Σερρών, όπου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Πίττα “Γαστρονομικές κοινότητες - Γαστρονομικοί προορισμοί” ένα εγχειρίδιο δράσης.



Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ακόμη ο Κυριάκος Ασίκογλου, Ψυχολόγος, Ma Οργανωτικής - Εργασιακής & Κοινωνικής Πολιτικοψυχολογίας, Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Νέας Ζίχνης & Διευθύνων Σύμβουλος Κε.Δι.Βι.Μ2 (Πρώην ΚΕΚ) Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τίτλο παρουσίασης «Αιτίες και λόγοι ύπαρξης των Κοινωνικών Διακρίσεων στο χώρο εργασίας» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδης ο οποίος στην παρέμβαση του ζήτησε να του υποβληθούν προτάσεις προκειμένου να τις περιλάβει στο πρόγραμμά του για την βοήθεια των επιχειρήσεων προς την ανάπτυξη στον τουρισμό.

Στην εκδήλωση στην Κερκίνη, παραβρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι φορέων όλων των επαγγελματικών κλάδων, αλλά και τοπικών συλλόγων οι οποίοι έθεσαν ερωτήματα στον κ. Πίττα, μετά το πέρας της ομιλίας του.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα ποτήρι κρασί από το Κτήμα Μελίδου που περίμενε τους παρευρισκόμενους στην

στην αίθουσα παρουσιάσεων.



Για το βιβλίο του κ. Πίττα μίλησαν οι:
Ο συγγραφέας, Γιώργος Πίττας


ο Γιώργος Παλησίδης καθηγητής στο ΑΤΕΙΘ
ο Γιώργος Παλησίδης καθηγητής στο ΑΤΕΙΘ


η Ευαγγελία Μελίδου οινοποιός
η Ευαγγελία Μελίδου οινοποιός


ο Τρύφων Γιαντσίδης πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βουβαλοτρόφων Ελλάδας
ο Τρύφων Γιαντσίδης πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βουβαλοτρόφων Ελλάδας


ο Γιάννης Ρέκλος επιχειρηματίας μονάδας εναλλακτικών μορφών τουρισμού
ο Γιάννης Ρέκλος επιχειρηματίας μονάδας εναλλακτικών μορφών τουρισμού


η Μπήλιω Τσουκαλά, δημοσιογράφος
η Μπήλιω Τσουκαλά, δημοσιογράφος


ενώ τον συντονισμό είχε ο καθηγητής στο ΑΤΕΙΘ Γιώργος Παλησίδης.

Ο συγγραφέας, Γιώργος Πίττας, παραχώρησε συνέντευξη στη Γραφίδα Σιντικής και στον αρθρογράφο της, Χρήστο Κατσαρό, αναφορικά με την παρουσίαση του βιβλίου του “Γαστρονομικές κοινότητες - Γαστρονομικοί προορισμοί”, στο ξενοδοχείο ΄΄Οικοπεριηγητής΄΄ στη Κερκίνη Σερρών, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019.
Οι Γαστρονομικές κοινότητες ταξιδεύουν στην Κερκίνη 24.1.2019

Φωτογραφίες:


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1022554417933825&type=1&l=c0838bf039






















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.