Wednesday, January 23, 2019

Δεν καταθέτει πρόταση δυσπιστίας η ΝΔ – Το σκεπτικό της απόφασης

Η ΝΔ δεν προσανατολίζεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης στη διάρκεια της συζήτησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πειραιώς.
Η ΝΔ δεν προσανατολίζεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης στη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πειραιώς.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι οι αριθμητικοί συσχετισμοί δεν ευνοούν, άρα εκ των πραγμάτων θα ήταν μια χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα κίνηση, ειδικά που θα γινόταν μία εβδομάδα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης έκρινε πως μια τέτοια επιλογή θα έδινε άλλοθι τόσο στον κ. Θεοδωράκη όσο και στον κ. Καμμένο για «τζάμπα μαγκιές».
Αντίθετα, θέλει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτό το πολιτικό όπλο ενδεχομένως αργότερα, όταν θα μπορούσε να έχει αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η κυβέρνηση – κουρελού είναι εύθραυστη.
Έτσι, η ΝΔ θα επικεντρωθεί στην ανάδειξη των επιχειρημάτων εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών και θα καλέσει όλους τους βουλευτές να συνειδητοποιήσουν τις ιστορικές τους ευθύνες.
Η Πειραιώς διαμηνύει ότι ψήφο στην Συμφωνία των Πρεσπών ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Πηγή: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.