Friday, January 25, 2019

Τον Αλέξανδρο Μασκανάκη απέκτησε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Ανακοίνωση-Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός 25-1-2019
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μασκανάκη από την ομάδα της Ασπίδας Δραβήσκου. Ο παίκτης θα παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα του, για να ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την τοπική ομάδα και θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι στον Πανσερραϊκό, με την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Α. Μασκανάκης αποτελεί επένδυση για τον Πανσερραϊκό μας και χαιρόμαστε που επέλεξε την πρώτη ομάδα του νομού για να πάρει την ευκαιρία του, την στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδες εκτός Σερρών. Παράλληλα ευχαριστούμε τον σύλλογο της Ασπίδας Δραβήσκου για την άψογη συνεργασία. 

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Αλέξανδρος Μασκανάκης είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου του 2004 και αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας παίκτης με καλά τεχνικά και αθλητικά στοιχεία και αγωνίζεται στην ομάδα της Ασπίδας Δραβήσκου με συμμέτοχη στην Β΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.