Thursday, May 30, 2019

Οι 'Νέοι Ορίζοντες ' για τον 2ο γύρο των εκλογών


Δημότισσες, Δημότες,
Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους σας που επιλέξατε να τιμήσετε με την ψήφο σας τους Νέους Ορίζοντες. Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα αποδείξουμε με την παρουσία μας πως αξίζουμε την εμπιστοσύνη σας.
Η παράταξή μας εξακολουθεί να ασκεί έντονη κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή για τη χαμένη πενταετία που ολοκληρώνεται και πιστεύουμε πως η ψήφος σε μας ήταν μια συνειδητή αποδοκιμασία των πεπραγμένων αυτής της δημοτικής αρχής και μια επιδοκιμασία των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού μας. Επιπρόσθετα η παράταξή μας διαφοροποιείται στο πρόγραμμα και στον τρόπο λειτουργίας και με τους άλλους συνδυασμούς. Συνεπώς στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, καλούμε τους συνδημότες μας που μας επέλεξαν και μας τίμησαν, να ψηφίσουν κατά συνείδηση και με γνώμονα το καλό του τόπου.
Δηλώνουμε δε, πως θα συνεχίσουμε να ακούμε, να καταγράφουμε και να εργαζόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και να μοχθούμε για την πρόοδο της Σιντικής στο πλευρό όλων των δημοτών για την τετραετία που ακολουθεί.

Όλγα Π. Φυταγκουρίδου
Επικεφαλής του Συνδυασμού
Νέοι Ορίζοντες για τη Σιντική

1 comment:

  1. γεια σας

    Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Αν ναι! Επικοινωνήστε με την Star Finance Για μικρά και μεγάλα ποσά δανείων. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών για να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες όπως:

      Προσωπικό δάνειο,
    Δάνειο σταθεροποίησης χρέους,
    Επιχειρηματικών κεφαλαίων,
    Επιχειρηματικό δάνειο,
    Εκπαιδευτικό Δάνειο,
    Αρχική δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2%.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: starfinancials101@gmail.com

      Η ικανοποίησή σας και η οικονομική επιτυχία σας είναι ο Σκοπός μας και η δουλειά σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία.

    Δικος σου
    Σαμουήλ Ντέιβιντ

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.