Tuesday, May 7, 2019

Οι «Σοσιαλιστές για την Πρόοδο» ανακοίνωσαν την στήριξη τους στο Χρήστο Γιαννούλη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


«Είναι τιμή και χαρά για εμένα να υποδέχομαι την απόφαση των “Σοσιαλιστών για την Πρόοδο” να στηρίξουν τον συνδυασμό μας “Κοιτάμε Μπροστά” για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ενώνουμε δυνάμεις. Κοιτάμε Μπροστά. Προχωράμε μαζί με ένα όλο και πιο πλατύ μέτωπο δημοκρατικών δυνάμεων για την προοδευτική αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». 


Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και της «Προοδευτικής Συμμαχίας», Χρήστος Γιαννούλης, μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της κίνησης των «Σοσιαλιστών για την Πρόοδο», στην οποία συμμετείχαν ο πρώην βουλευτής Χάρης Τσιόκας, ο πρώην ΓΓ του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιώργος Χαλβατζόγλου, ο οικονομολόγος Σπύρος Δερμιτζάκης, η τραπεζικός Σοφία Παπαγεωργίου, ο εκπαιδευτικός Βασίλης Βεργούλης, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Παύλος Ατματζίδης, το στέλεχος επιχειρήσεων Παναγιώτης Δαδούδης και το στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής και συνδικαλιστής Λάζαρος Γιουρτζίδης.
 
Υπενθυμίζεται ότι στους «Σοσιαλιστές για την Πρόοδο» συμμετέχουν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Βασιλακάκης, το επί πολλά χρόνια ενεργό πολιτικό στέλεχος και μηχανικός, Γιώργος Μανασής και ο εκπρόσωπος του νεολαιίστικου κινήματος και εκπαιδευτικός Χρόνης Κουσελίδης
 
Αμέσως μετά την συνάντηση οι «Σοσιαλιστές για την Πρόοδο» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την στήριξή τους στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χρήστο Γιαννούλη και στον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» για την Κεντρική Μακεδονία. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
 
«Έχουμε δηλώσει εδώ και καιρό ότι με συναίσθηση της ιστορικής ευθύνης από τη διαχρονική μας διαδρομή στο Σοσιαλιστικό κίνημα, αγωνιζόμαστε προκειμένου να συμβάλουμε στη συγκρότηση, χωρίς αποκλεισμούς, μιας πολύχρωμης, πολυφωνικής, δημιουργικής, προοδευτικής πολιτικής, για την Ευρώπη και την Ελλάδα της δημοκρατίας, της ανάπτυξης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.
 
Νιώθουμε στα πλαίσια αυτής της επιδίωξης μας ότι αυτή είναι η ώρα της προοδευτικής αλλαγής και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
 
Στο πλαίσιο αυτό και μετά τη συνάντηση που είχαμε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Γιαννούλη, σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις του, πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός «Κοιτάμε Μπροστά», συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, με βάση τα οποία μπορούν να συναντηθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις. 
Το εγχείρημα του συνδυασμού έχει προοδευτικό προσανατολισμό για την πραγματική οικονομία, την ανάπτυξη, την πρόσβαση στη γνώση και την εργασία. Η Κεντρική Μακεδονία μπορεί και πρέπει να μετεξελιχθεί σε διαμετακομιστικό, παραγωγικό και ενεργειακό κόμβο συνδυασμένων μεταφορών, με συνοχή, αλληλεγγύη, εξωστρέφεια και πολιτισμό. 
 
Στηρίζουμε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χρήστο Γιαννούλη και τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» για την προοδευτική αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας!».









No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.