Tuesday, May 7, 2019

Συνάντηση «ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων» με τον Δήμαρχο Σερρών “Σεβόμαστε το έργο που έγινε και προχωράμε υλοποιώντας το καινοτόμο Πρόγραμμά μας”


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερρών, κ. Πέτρο Αγγελίδη είχε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου και κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.
Ο απερχόμενος Δήμαρχος Σερρών, εξέφρασε τις ευχές του για καλή επιτυχία στην επικείμενη εκλογική διαδικασία αλλά και την εκτίμησή του προς το πρόσωπο της κ. Παπαφωτίου, εξαίροντας την ξεχωριστή της πορεία στην δημοσιογραφία και τονίζοντας ιδιαίτερα τον επαγγελματισμό και την αντικειμενικότητά της.
Ο κ. Αγγελίδης δήλωσε ακόμη πως τον τιμά η πρωτοβουλία της συνάντησης μαζί του και ενημέρωσε λεπτομερώς για τη λειτουργία του Δήμου καθώς και για τα έργα που έγιναν κατά τη θητεία του, εστιάζοντας παράλληλα στα προβλήματα υποχρηματοδότησης από το κράτος.

Η κ. Παπαφωτίου  τόνισε:


---------------------------------------
« Σας ευχαριστούμε πολύ για τη θερμή υποδοχή και τις ευχές σας αλλά κυρίως για την ενημερωτική συζήτηση που είχαμε.

Προσωπικά, εδώ και δεκαετίες ανταποκρίνομαι πάντα και σε κάθε πρόσκληση εθελοντικής συνεισφοράς στις διοργανώσεις και πρωτοβουλίες του Δήμου Σερρών. Χαίρομαι πολύ  που οι σημαντικότερες και μεγαλύτερες Δημοτικές δράσεις και δημόσιες εκδηλώσεις των τελευταίων 25 ετών, έχουν και την δική μου συμμετοχή. Νιώθω υπερήφανη γι αυτό και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Σήμερα ακούσαμε με ενδιαφέρον όσα μας είπατε αναφορικά με τα τρέχοντα θέματα του Δήμου, πολλά εκ των οποίων θα κληθούμε  να αντιμετωπίσουμε ως επόμενη Δημοτική Αρχή.

Για τη ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων ο Δήμος Σερρών σε όλο του το εύρος αποτελεί ένα μεγάλο πεδίο δράσης, αναγέννησης, ανανέωσης και δυναμικών παρεμβάσεων, στις οποίες θα προβούμε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες του δύσκολου έργου της διοίκησης του Μητροπολιτικού Δήμου Σερρών στην οποία εσείς έχετε πολυετή εμπειρία.

Σεβόμενοι την παρακαταθήκη της δικής σας θητείας θα βάλουμε μπρος την υλοποίηση του δικού μας Προγράμματος κάνοντας με όρεξη, γνώση και μέθοδο το επόμενο μεγάλο βήμα προς το μέλλον».
---------------------------------------

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Ζωή Αλιώζη,  Βάσω Μαυρίδου, Δαμιανός Δουράκης, Κωνσταντίνα Καλένδραλη,  Γεωργία Κυριακίδου και Μάκης Χατζηλιάδης.






No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.