Sunday, May 5, 2019

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "Γ.ΔΟΥΡΑΤΣΟΣ ΔΚΤΗΣ ΡΟΥΠΕΛ" ΤΟΥ ΤΣΑΡΤΣΙΔΗ

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Σπύρος Τσαρτσίδης, κάνει αναφορά στην Νεολαία της Αναβιωτικής Ιστορικής Ομάδας "Γεώργιος Δουράτσος Δκτης Ρούπελ" του Πολεμικού Μουσείου "Μιχάλης Τσαρτσίδης".
«H NEOΛΑΙΑ ΜΑΣ
Η Ομάδας μας Ιστορικής Αναβίωσης "Γεώργιος Δουράτσος Δκτης Ρούπελ" του Πολεμικού Μουσείου "Μιχάλης Τσαρτσίδης" με τα 85 μέλη της είναι η μεγαλύτερη αναβιωτική ομάδα της Ελλάδας και η μοναδική (και από τις ελάχιστες στον κόσμο) που χρησιμοποιεί αυθεντικά κειμήλια και ειδικά τα όπλα που πήραν μέρος στο ιστορικό γεγονός που αναπαριστάμε που είναι η μάχη του Ρούπελ το 1941.Είναι αυτά που σύλλεξε ο πατέρας μου κι έκανε την αντιστασιακή του ομάδα και αργότερα το ομώνυμο Μουσείο.
Η Ομάδα μας έχει δυο τμήματα. Το 1ο το Στρατιωτικό (μόνο άντρες)και το 2ο του Υγειονομικού και Ερυθρού Σταυρού (γυναίκες και άντρες).
Χαρά μας μεγάλη που συμμετέχουν παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και παιδιά ΑΜΕΑ που το χειροκρότημα του κόσμου δυναμώνει πάντα στην θέα τους!!!
Η Μαρία, η Ηλιάνα, η Ελένη, η Βαγγελιώ, η Μαρία,ο Άγγελος, ο Χρήστος, ο Λάζαρος, ο Χρήστος, ο Πρόδρομος, ο Πέτρος,ο Χρήστος, ο Γιάννης κι ο Βαγγέλης είναι τα καμάρια μας , το μέλλον μας!!!»

















No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.