Wednesday, May 8, 2019

Σωτήρης Αβράμης: Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται


……. Και ο χρόνος σας παρήλθε !!!!

Στην μετά από ένα μήνα (τόσο χρειάστηκε) ανακοίνωση - απάντηση του Δημάρχου Σιντικής,  σε σχετική ανάρτηση μου στο διαδίκτυο την 11 Απριλίου 2019 και με την ενημέρωση ότι τίποτα δεν θα μένει πλέον αναπάντητο  παραθέτω  προς ενημέρωση  όλων των πολιτών τα παρακάτω :
1.    Για μια ακόμη φορά του επισημαίνω  ότι ο δημότης ή συγκεκριμένος πολίτης όπως τον περιγράφει, έχει ονοματεπώνυμο, λέγεται Αβράμης Σωτήρης και γράφει επώνυμα !  Για την τήρηση της δεοντολογικής τάξης  θα έπρεπε να αναφέρει  το όνομα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να έχουν την δυνατότητα, όσοι επιθυμούν, να ανατρέξουν και να διαβάσουν και την δική μου άποψη . Μήπως αυτό δεν τον βολεύει  !


2.    Αναφαίρετε ο κος Δήμαρχος στον τρόπο υπολογισμού των οικονομικών δεικτών με δεικτικό τρόπο πως “αν κοιτούσε προσεκτικά τους αριθμούς θα διαπίστωνε αμέσως ότι οι δείκτες οικονομικής επιβάρυνσης αφορούν  τα προϋπολογιζόμενα ετήσια έσοδα προς τον αριθμό των δημοτών”  !!!!    Αν λοιπόν κε Δήμαρχε   “ προσεκτικά κοιτούσατε ” την ανάρτησή μου,   για να σας απαντήσω στο ίδιο ύφος,  θα διαπιστώνατε ότι σε αυτά ακριβώς αναφέρομαι ,  δηλαδή στα στοιχεία της διαύγειας, την οποία συχνά πυκνά επικαλείστε ο ίδιος  προς ενημέρωση των πολιτών  !!!     Δεν είδα βέβαια πουθενά να αμφισβητείτε τους δείκτες και πώς θα μπορούσατε άλλωστε αφού εσείς τους αναρτάτε !!!      Αυτό κε Δήμαρχε, ότι δλδ χρησιμοποιώ δικά σας στοιχεία,  δεν χρειάζεται ούτε καν στοιχειώδης γνώσεις οικονομικών όπως εσείς με μέμφεστε,  το μόνο που χρειάζεται είναι απλή γνώση ανάγνωσης !!!   Επίσης κε Δήμαρχε αν είχατε “στοιχειώδης γνώσεις οικονομικών”,  θα ξέρατε ότι τα στοιχεία  2015 και 2018 τα οποία επικαλούμαι αν και   αφορούν στοιχεία επί του προϋπολογισμού,  εφόσον έχουν κλείσει οι χρήσεις  γίνει πλέον στοιχεία “ απολογιστικά “ !!!
3.    Αναλίσκετε ο κος  Δήμαρχος,  κατά την προσφιλή σας συνήθεια να αποποιείστε κάθε ευθύνης,   να τα ρίχνετε σε προηγούμενους  και να προσπαθείτε με αστειότητες να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα !     Εκτός των άλλων η σύγκριση γίνεται μεταξύ του χρόνου της ανάληψης των καθηκόντων σας και  όπως τα παραλάβατε  σε αντιπαράθεση με το σήμερα.  Αυτόν τον δείκτη οικονομικής επιβάρυνσης επικαλούμαι ότι τον παραλάβατε  86,52 €  ανά κάτοικο και τον φτάσατε σε 135,46     ανά κάτοικο !!!  Γι αυτό κρίνεστε και όχι για τους προηγούμενους  !!!
4.    Η αύξηση των δημοτικών τελών με το καλημέρα της ανάληψης  των καθηκόντων σας δικό σας επίτευγμα ήταν  !!!  Όπως και η περίφημη μείωση ΚΑΤΑ 300 %  !!!! των δημοτικών τελών με την παράλληλη  ανακάλυψη πλεονάσματος  ενός  εκατομμύριου  πεντακόσιων  χιλιάδων  ευρώ δική σας θαυματουργή οικονομική προσέγγιση αποτελεί !!!!!!!   Δεν χρειάζεται βέβαια και μεγάλη προσπάθεια για να μας πείσετε ….  Οι πολίτες το βλέπουν κάθε δίμηνο στον λογαριασμό τους στην ΔΕΗ .  Όπως βέβαια δικό σας επίτευγμα είναι, σύμφωνα πάντα με τα δικά σας στοιχεία, ότι τα τέλη καθαριότητας τα παραλάβατε στα 29.06 € ανά κάτοικο και τα εκτινάξατε επίσης με τα δικά σας στοιχεία σε 41,32 € !!!!                                               
 ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ !!!!
5.    Τέλος κε Δήμαρχε αφήστε επιτέλους τις συνεχείς αναφορές σας σε προηγούμενες δημοτικές αρχές  και σε προηγούμενους αιρετούς  που σας δημιούργησαν προβλήματα από τον προηγούμενο …… αιώνα !!!!    Αντιληφθείτε επιτέλους ότι ήδη διοικείτε τον δήμο Σιντικής  επί μία πενταετία      Ποιοί λοιπόν ακόμη σας φταίνε ….                
Μήπως πολλοί από αυτούς  που συνωστίζονται στο προσφάτως ανακοινωθέν  ψηφοδέλτιο σας   σε  αυτές τις παρατάξεις που εσείς μέμφεστε  δεν ανήκαν στο παρελθόν  !!!!
Πάψτε πια  να κλαψουρίζετε ………                 


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.