Tuesday, November 12, 2019

Α.Ε. Σερρών: Καλή εμφάνιση παρά την ήττα


Πρωτάθλημα Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 
Καλή εμφάνιση παρά την ήττα
          ΑΕΣ - Ρούπελ Σιδ/στρου: 55-61  

         Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., οι «γαλάζιοι» παίδες γνώρισαν την ήττα με σκορ 55-61, από την ομάδα του Ρούπελ Σιδηροκάστρου, στο εντός έδρας παιχνίδι που έλαβε χώρα την Κυριακή (10/11), στο κλειστό της Ομόνοιας.


         Ειδικότερα, στην καλύτερη εμφάνιση της για φέτος, η παιδική ομάδα της ΑΕΣ, πάλεψε απέναντι σε παιδιά που έχουν αγωνιστικές παραστάσεις από παιχνίδια μεγαλύτερων κατηγοριών (εφηβικό - ανδρικό), χάνοντας το ματς στις λεπτομέρειες.
         Ο coach της παιδικής ομάδας της ΑΕΣ, κ. Γιώργος Οικονόμου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα που επέδειξαν οι μικροί αθλητές, καθώς και τη βελτίωση που παρουσιάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. 
     Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν! Ευχόμαστε στην ομάδα του Ρούπελ καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος!
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούμλιαλης- Κεφαλάς
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (επιμέρους) (09-15,17-14,15-20,14-12) 55-61 (τελικό)
ΑΕΣ (Οικονόμου): Σκαπης, Ρήγας, Λάτσιος, Σαρρής, Σιάκκας, Θεοδωρίδης, Μανδραλης, Χατζηπασχαλης, Μίχος Τσέλιος, Πεχλιβανίδης


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.