Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Παιδική προστασία και δικαιώματα παιδιού» στη Θεσσαλονίκη από τον Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Παιδική προστασία και δικαιώματα παιδιού» διοργανώνει ο Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Ασλανίδη, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού. 
Η διημερίδα διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ιεραποστολικού Συνδέμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» και του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας «Προς Όψη» και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ-HELEXPO (αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης»). Επιστημονικά υπεύθυνος της ημερίδας είναι ο Αλέξιος Δ. Λάππας, ψυχίατρος παιδιών και εφήβων.


          Στη διημερίδα θα συμμετάσχουν ως εισηγητές και συντονιστές σαράντα εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και ειδικοί επιστήμονες, οι οποίοι θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους πάνω στο ευαίσθητο και πολύπλευρο ζήτημα της Προστασίας και των Δικαιωμάτων του Παιδιού.
          Η διημερίδα απευθύνεται σε εργαζομένους σε δομές παιδικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και σε ειδικούς ψυχικής υγείας του παιδιού και εκπαιδευτικούς. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό. Η τελετή έναρξης της διημερίδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, στις 17.00, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ-HELEXPO.
          Επισυνάπτεται σε ξεχωριστό αρχείο pdf το πλήρες πρόγραμμα της διημερίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.