Thursday, November 21, 2019

ΟΕΒΕΣ Σερρών: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκπαιδευτικής ημερίδας του Συλλόγου Ασφαλιστών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Hμέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης.



Τρείς ομιλητές έλαβαν το λόγο με θέματα που άπτονται της επαγγελματικής ανέλιξης των επαγγελματιών του κλάδου. 
Ο  Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γεώργιος Χανός ,ανέπτυξε τις δεξιότητες στη διαχείριση εργαλείων και μεθόδων του Digital Marketing. 
Ο Διευθυντής Πωλήσεων Β. Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Πίστη ο κ. Γεώργιος Καρυώτης τοποθετήθηκε για την ιδιωτική σύνταξη και το τι ισχύει σήμερα.
Ο πραγματογνώμονας, διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός BSc, MSc κ. Στέργιος Αλατάς επισήμανε τους ορθούς τρόπους διαχείρισης και ανάλυσης του χώρου προκειμένου ο ασφαλιστής να επικοινωνήσει στον πελάτη τη σημασία της  ιδιωτικής ασφάλισης και την αποζημίωση που θα λάβει. Αναφέρθηκε στους όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου αναφορικά με τις καλύψεις και τις εξαιρέσεις και τις αστικές ευθύνες.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλιστών Διαμεσολαβητών κ. Εύα Πιένκος Ματάκου στην ομιλία της αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της ημερίδας τονίζοντας πως  οι επαγγελματίες του κλάδου πρέπει να επιμορφώνονται και να προσαρμόζονται στα δεδομένα της εποχής, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως τέτοιου είδους διοργανώσεις θα δυναμώσουν  τους επαγγελματίες ,τον σύλλογο και κατ’ επέκταση την εικόνα της ιδιωτικής ασφάλισης στην κοινωνία.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.