Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Δήλωση Κ. Γκιουλέκα για την υποψηφιότητα Λ. Κυρίζογλου στην ΚΕΔΕ


Με αφορμή την επικείμενη εκλογή για το Προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκράτιας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Χαίρομαι γιατί, μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ένας καταξιωμένος άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, με τον οποίο μας συνδέουν κοινοί αγώνες και ιδανικά, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου έβαλε πλώρη για την Προεδρεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Εδραία πεποίθηση μου είναι ότι με την εξαιρετικά επιτυχημένη θητεία του ως Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και την πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία του, σε συνάρτηση με την ικανότητα το ήθος και την αξιοπρέπεια που τον χαρακτηρίζουν, θα συμβάλλει τα μέγιστα, ως ο επόμενος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, προκειμένου Δήμοι και Περιφέρειες να συνεργαστούν, στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, δημιουργικά και προς όφελος των πολιτών.

Του εύχομαι κάθε επιτυχία στην επικείμενη εκλογική μάχη. Την αξίζει!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.