Monday, November 25, 2019

Αυτοψία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργου Καραγιάννη στην ΕΟ Αθηνών - Κορίνθου και στην πληγείσα περιοχή της Κινέτας



Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών  κ. Κώστας Καραμανλής  και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης επισκέφθηκαν, σήμερα, το 60ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, όπου επέβλεψαν  τη διαδικασία αποκατάστασης της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου. 



Με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών οι πολίτες δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς της Ελευσίνας και των Αγίων Θεοδώρων μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του αυτοκινητόδρομου. 
Ήδη οι υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποίησαν περίπου 100 αυτοψίες σε κατοικίες που υπέστησαν ζημίες. Εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των κατοικιών που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία  μπορεί να ξεπερνά και τις 300.





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.