Monday, November 25, 2019

Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης στο Νομό Σερρών ο Λευτέρης Αβραμάκης


Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, εκπροσώπησε την Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Σερρών.   
Σε δηλώσεις του ο Λευτέρης Αβραμάκης τόνισε: 


«Σήμερα, Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης τιμούμε τον αγώνα του ελληνικού λαού ενάντια στη γερμανική κατοχή. Τιμούμε τον αγώνα των Αντιστασιακών Οργανώσεων και του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό, τον αγώνα για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία. Η ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοπόταμου συμβολίζει συνολικά την προσπάθεια του ελληνικού λαού ενάντια στις κατοχικές δυνάμεις, η Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης που καθιερώθηκε από τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου επιφέροντας την λήξη του εθνικού διχασμού και την επίτευξη της εθνικής συμφιλίωσης. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού τη συλλογική μνήμη ενότητας και συνεργασίας που πρέπει να διακρίνει τον ελληνικό λαό». 


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.