Monday, October 3, 2016

Συνελήφθη άμεσα 23χρονος για απόπειρα ληστείας που έγινε χθες το απόγευμα σε αποθήκη καταστήματος σε περιοχή του Κιλκίς

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη ενός 23χρονου ημεδαπού για απόπειρα ληστείας. 
Ειδικότερα, χθες ( 02 - 10 -2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, ο 23χρονος τη στιγμή που με τρεις συνεργούς του πραγματοποιούσαν διάρρηξη σε αποθήκη καταστήματος, απείλησε με κατσαβίδι έναν 64χρονο ημεδαπό από τον οποίο έγιναν αντιληπτοί και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκε ο 23χρονος και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία βαριοπούλα.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των συνεργών του και για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.