Monday, October 3, 2016

Σύσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με τον Νίκο Βούτση, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Με την παρουσία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκου Βούτση πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 01-10-2016, σύσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Η σύσκεψη διεξήχθη στο περιθώριο της επίσκεψης του κ. Βούτση, στην Πάτρα, για την εκδήλωση των εγκαινίων έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης και συμμετείχαν σ’ αυτήν η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας και Βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, οι Βουλευτές Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης και η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης επεσήμανε αρχικά το σοβαρό και ουσιαστικό έργο που έχει παραχθεί σε ότι αφορά τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών μέσα από την λειτουργία της σχετικής κοινοβουλευτικής επιτροπής, τονίζοντας την βούληση του Κοινοβουλίου αλλά και της Κυβέρνησης να προχωρήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο η σχετική   διαδικασία.
Ενημέρωσε επίσης για τις προβλεπόμενες διαδικασίες σχετικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, η οποία έχει ήδη εξαγγελθεί από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θα ξεκινήσει από τη νέα σύνοδο της Βουλής.
Στη συνέχεια ο Νίκος Βούτσης αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου, ιδιαίτερα αυτού που συνδέεται με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. 

Επίσης, συζητήθηκε και η δικαστική δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Ο Πρόεδρος της Βουλής, οι βουλευτές και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας εκφράσανε την συμπαράσταση τους προς το Δήμαρχο και τόνισαν ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν θα πρέπει να μεταφέρεται στις δικαστικές αίθουσες ούτε να ποινικοποιείται η πολιτική δράση.

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.