Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση Ριζούλη με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής Χαράλαμπο Κασίμη

Την Παρασκευή 30/9, ο Ανδρέας Ριζούλης με τον Πρόεδρο του του αγροτικού συνεταιρισμού Σαγεϊκων Μπουλή Αντρέα και στελέχη του, συναντήθηκαν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Γενικό Γραμματέα του Αγροτικής Πολιτικής και υπεύθυνο για ζητήματα ανάπτυξης Χαράλαμπο Κασίμη. 

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορουν την λειτουργία και το μέλλον του συνεταιρισμού, προβλήματα που προκύπτουν για το εργόσημο και τους εργάτες της γης κατά την εφαρμογή του νόμου, καθώς και ζητήματα που αφορούν τα αδιανέμητα κέρδη των συνεταιρισμών.

Κατά τη συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα προέκυψε ότι κατά το αμέσως επόμενο χρονικό διαστημα θα αποκατασταθούν οι ζημιές από τις πρόσφατες καταστροφές στις πληγείσες περιοχές της Αχαΐας από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.  

Επίσης το Σάββατο και την Κυριακή ο Ανδρέας Ριζούλης περιόδευσε στην Κλειτορία και σε χωριά της περιοχής της Ακράτας ενώ συναντήθηκε και συνομίλησε με αγρότες και πολίτες της περιοχής. 

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.