Thursday, September 28, 2017

Νέα στοιχεία: Λύκοι κατασπάραξαν την άτυχη Βρετανίδα στη Ροδόπη

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή
Ανατριχίλα προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο της 63χρονης Βρετανίδας, η οποία βρέθηκε διαμελισμένη στη Ροδόπη.
Όπως δήλωσε στο Associated Press ο ιατροδικατής Νίκος Κιφνίδης, και τα δύο μηριαία οστά της άτυχης γυναίκας είχαν σπάσει από δαγκωματιές κατά πάσα πιθανότητα από λύκους. Επίσης μεγάλα τμήματα του σώματός της δεν έχουν ακόμα βρεθεί, ενώ κτηνίατρος, ο οποίος παρέστη στη νεκροψία επιβεβαίωσε ότι τις δαγκωματιές αυτές δεν θα μπορούσε να τις κάνει σκύλος ή τσακάλι.
Στο απομακρυσμένο μονοπάτι, όπου βρέθηκε η τουρίστρια, εντοπίστηκαν επίσης απογυμνωμένα, φαγωμένα οστά, ενώ η ταυτοποίηση έγινε από το διαβατήριο της γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο.
«Κατέληξα ότι η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από άγρια ζώα που την κατασπάραξαν. Πιστεύω ότι ήταν λύκος ή λύκοι. Θεωρώ απίθανο να έπεσε θύμα επίθεσης από άνθρωπο, καθώς τηλεφώνησε στον αδελφό της και του είπε ότι της επιτίθενται σκύλοι», είπε ο κ. Κιφνίδης.

Τέλος όπως τόνισε θα γίνουν αναλύσεις στις τρίχες ζώου που βρέθηκαν πάνω στα μέλη της κι έτσι θα ξεκαθαρίσει τι ήταν το σαρκοβόρο ζώο που της επιτέθηκε. 
Πηγήstar.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.